2. Notícies
  4. Gran Premi de Motorrad Deutschland

Gran Premi de Motorrad Deutschland

Marc Márquez reafirma el seu lideratge

Els dies 5, 6 i 7 de juliol ha tingut lloc el Gran Premi de Motorrad Deutschland al circuit de Sachsenring, a Alemanya.

Divendres els entrenaments van transcórrer amb normalitat on Marc Márquez va produir un primer dia consistent. Sense sortir de les dues primeres posicions i amb un temps de 1'20.705 Márquez va córrer un total de 50 voltes en què va poder recopilar suficient informació.

Stefan Bradl que va córrer aquest cap de setmana substituint a Jorge Lorenzo després de la seva lesió a Assen, va passar el primer dia configurant la moto pel nou circuit. Va acabar 17è en el FP1 però ràpidament va millorar en més d'un segon i va finalitzar el dia 14è.

Dissabte Marc Márquez va aconseguir una vegada més la primera posició, adquirint la desena pole consecutiva en aquest circuit i marcant un nou rècord de volta de 1'20.195. Stefan Bradl que va participar a la Q1 va ser més ràpid que en el FP3 i va ocupar el 14è lloc, per darrere de Dovizioso.

Durant la cursa de diumenge, Marc Márquez va mostrar una vegada més la seva consistència ocupant el primer lloc durant tota la cursa i augmentant el seu avantatge per acabar a 4.5 segons respecte al segon classificat. Una estratègia mestra pròpia del set vegades campió del món que es va dur per desena vegada consecutiva la victòria en el circuit alemany.

Stefan Bradl va fer una carrera consistent a casa, aconseguint el 11è lloc de Pol Espargaró al final de la cursa i finalment acabar en desè lloc. D'aquesta manera, el pilot alemany va completar un cap de setmana exitós a casa.

Després d'acabar aquest gran premi, Marc Márquez se'n va de vacances amb 185 punts al campionat, 58 per davant de Dovizioso que ocupa el segon lloc. La seva victòria també augmenta l'avantatge d'Honda al Campionat de Constructors a 34 punts de Ducati

El Campionat de Moto GP gaudirà d'un petit descans d'estiu abans de la propera cita que tindrà lloc del 2 al 4 d'agost a la República Txeca.