2. Notícies
  4. 7ª Ronda World SBK en Misano

7ª Ronda World SBK en Misano

Rea aconsegueix dues victòries

Els dies 21, 22 i 23 de juny es va disputar la setena ronda del World SBK al circuit italià de Misano 'Marco Simoncelli'.

Divendres va transcórrer amb normalitat la sessió d'entrenaments lliures on Jonathan Rea va ser el segon pilot més ràpid en les combinades mentre que Leon Haslam va ocupar la desena posició. Va ser un dia protagonitzat per moltes caigudes on els pilots de KRT també van patir sense conseqüències.

La pluja va ser protagonista el dissabte, tot i així, els pilots del World SBK van poder disputar la Tissot-Superpole en sec on Jonathan Rea va aconseguir la pole a 0.335 segons del seu rival més proper. A posteriori, va arribar la tempesta que va provocar tres intents per disputar la cursa que finalment va ser a 18 voltes.

En el primer intent fallit els pilots només van córrer tres voltes. No van puntuar però sí que va modificar l'ordre de sortida per al segon intent, que també es va parar per una altra bandera vermella a causa de la intensa pluja. El tercer i últim intent es va disputar una hora més tard on Rea i Lowes es van escapar del grup i van lluitar per la primera posició fins que Lowes va caure i Rea va guanyar amb un avantatge de 3.692 segons. Haslam tenia una carrera prometedora però una caiguda el va obligar a abandonar després de trencar-se la estrep i la palanca de canvi de la seva moto.

Diumenge no quedava rastre de la pluja i es va poder disputar amb normalitat tota l'activitat a la pista. Abans de la segona cursa els pilots van participar en la cursa Tissot-Superpole de deu voltes on Haslam va acabar en el tercer esglaó del podi. Jonathan havia liderat la carrera però una fallada en un revolt el va fer caure i perdre algunes posicions. Tot i així, va acabar en cinquena posició.

Amb la pista seca els pilots van disputar la segona cursa del cap de setmana on Álvaro Bautista va agafar avantatge ràpidament però una caiguda en la segona volta el va allunyar de la victòria que finalment va ser per a Jonathan Rea. Acompanyat al pòdium per Toprak Razgatlioglu que va acabar segon i Leon Haslam que va acabar tercer. Un pòdium complet per a Kawasaki.

Després d'acabar aquesta ronda on Rea va arribar a 41 punts del líder, ara se'n va a tan sols 16 amb clares opcions per aconseguir el campionat. Haslam ocupa el cinquè lloc de la classificació amb 153 punts.

Aquest cap de setmana també es va disputar una altra carrera de SuperSport300 on Ana Carrasco va aconseguir la primera victòria de la temporada amb l'equip Kawasaki Racing Team. Un esperat primer lloc que va arribar després de partir des de la primera fila de graella i que ara només espera tornar a aconseguir en la següent ronda que tindrà lloc del 5 al 7 de juliol a Donington Park.