2. Notícies
  4. Gran Premi del Worldsbk a Aragó

Gran Premi del Worldsbk a Aragó

L'equip KRT a prop de casa

El passat cap de setmana va tenir lloc la ronda del WorldSBK al circuit de Motorland (Aragó), la cita més pròxima a la seu de l'equip Kawasaki Racing Team.

Divendres es va iniciar l'activitat a pista amb els primers entrenaments lliures on Jonathan Rea va fer el tercer millor temps i Leon Haslam, el setè. Tots dos pilots es van centrar en la configuració de les seves motocicletes per a aquest circuit. Durant el FP3 de dissabte els dos pilots van passar de manera directa a la Superpole on una confusió en els temps de sortida a pitlane van deixar a Rea en la desena posició mentre que el seu company Haslam va acabar 12è.

A la primera cursa del cap de setmana, el quatre vegades campió que començava en la quarta fila de la graella va aconseguir avançar fins a la 2a posició en les primeres 4 voltes. Rea va haver de lluitar amb Chaz Davies i Alex Lowes per aconseguir el segon graó del podi. El seu company de box va tenir problemes amb els frens i una mala elecció dels pneumàtics el van deixar en la 9º posició.

Diumenge es van disputar les dues curses programades en el nou horari d'aquesta temporada on Jonathan Rea va repetir el segon lloc mentre que Leon Haslam va acabar 7è i 4t respectivament. Tots dos pilots van lluitar: Rea va aconseguir els millors resultats possibles atès que un Álvaro Bautista invencible es va dur les dues victòries del cap de setmana. Haslam es va mostrar satisfet amb el resultat aconseguit gràcies a la progressió que han tingut de dissabte a diumenge.

Amb aquesta ronda finalitzada, Jonathan Rea té un total de 147 punts que el col·loquen en el segon lloc del campionat, a 39 punts d'Álvaro Bautista. Haslam ocupa el 5è lloc a tan sols 4 punts del 4t classificat.

D'altra banda, aquest cap de setmana també es va iniciar el campionat de Superstock300 on la nova estructura de l'equip Provec amb Ana Carrasco al capdavant va poder participar en la primera cursa. L'actual campiona del món va partir des de la posició 12a aconseguint la volta ràpida de carrera i un nou rècord del circuit. Tot i així, la murciana no va tenir sort ja que va caure a terra després d'un impacte per un altre pilot, sense conseqüències físiques per sort. El proper cap de setmana tindrà una nova oportunitat a Assen, on els dies 12, 13 i 14 d'abril es disputarà la següent ronda del WorldSBK.