2. Notícies
  4. Gran Premi de WorldSBK a Phillip Island

Gran Premi de WorldSBK a Phillip Island

Els pilots de KRT destaquen en les primeres posicions

Els dies 22, 23 i 24 de febrer va tenir lloc la primera ronda del WorldSBK en el mític circuit de Phillip Island, a Austràlia. Sota unes codiciones òptimes, els pilots del campionat van disputar les primeres curses de la temporada 2019.

En la sessió d'entrenaments lliures de divendres, Jonathan Rea i Leon Haslam van fer el segon i tercer millor temps respectivament. Aquesta temporada, en l'horari de divendres, els pilots només disposen de dues tandes d'entrenaments, a diferència de temporades pasadan que disposaven d'un total de tres. L'activitat de dissabte s'inicia amb la FP3, seguida de la Superpole i la primera cursa.

El poleman de dissabte va ser Rea, aconseguint un temps record de 1'29.413. Haslam va tornar molt fort després d'aconseguir el segon millor temps en la Superpole a tan sols 0.211 i superant a Rea en carrera fins que va perdre la roda davantera i va anar a terra. Tot i així, va tornar a pista i va acabar 15è. Rea va acabar en segona posició amb avantatge respecte als seus rivals.

En el nou format de cursa a 10 voltes del diumenge, Jonathan Rea i Leon Haslam van acabar segon i tercer respectivament. Tots dos pilots van repetir el mateix resultat en la segona cursa de diumenge. Així i tot, el format de la nova carrera 'sprint' no compta com pòdium però si que puntua pel campionat. Álvaro Bautista es va mostrar invencible amb la seva nova Ducati aconseguint un doblet en solitari.

Aquesta primera ronda acaba amb 49 punts aconseguits per l'actual campió, Jonathan Rea, i amb 24 per al seu company d'equip, Leon Haslam. No serà fins d'aquí a quatre setmanes quan els pilots del KRT puguin tenir una nova oportunitat al circuit de Chang, a Tailàndia, on tindrà lloc la segona ronda del campionat de WorldSBK del 15 al 17 de març.