2. Notícies
  4. GP d'Estiria 2020

GP d'Estiria 2020

La bandera vermella perjudica Àlex a Estíria

El circuit del Red Bull Ring va tornar a ser el protagonista d'un Gran Premi per segon cap de setmana consecutiu. Aquest cop, el GP d'Estiria, va tenir un altre sonat accident que va obligar a treure la bandera vermella. Viñales perdia el control sobre els seus frens, amb temps suficient per tirar-se de la moto i deixar que aquesta impactara contra les proteccions de final de recta. Lamentablement, aquesta bandera va perjudicar a la progressió de Àlex Márquez en el campionat, ja que es trobava dins del top 15 i va acabar en setzena posició. Va trencar així la seva ratxa de punts com rookie d'aquesta temporada.

Àustria es caracteritza pels seus canvis de temperatura vertiginosos i la pluja intermitent. Per sort, la classificació es va poder realitzar en sec i els pilots del Repson Honda van poder finalitzar la Q1 amb bones sensacions. Àlex Márquez va sortir des de la dissetena posició de graella i, just darrere, sortia Stefan Bradl en vintena posició.

Álex va anar progressant a poc a poc, amb un ritme que ràpidament el va situar entre els 15 primers. Es trobava en zona de punts quan la bandera vermella va aparèixer en pista, obligant a tots els pilots a passar per boxes. Aquesta situació va perjudicar al pilot català que, després de reprendre la cursa a 12 voltes, va perdre l'avantatge i va acabar creuant la línia de meta en setzena posició.

Bradl va mantenir el mateix ritme durant tot el diumenge i va finalitzar divuitè.

L'equip pateix l'absència de Marc Márquez, que seguirà amb la seva recuperació per tornar completament recuperat. S'estima que necessitarà de dos a tres mesos per tornar a pujar a la RC213CV. Els pilots actuals tenen dues setmanes de descans abans del pròxim Gran Premi, que tindrà lloc a Misano del 11 al 13 de setembre.

Foward Racing Team puntua a Estíria

L'equip MV Agusta Foward Racing Team es treu el mal gust de boca del cap de setmana anterior i aconsegueix punts pel seu caseller. La intel·ligent carrera de Stefano Manzi li va permetre creuar la línia de meta en catorzena posició, després d'avançar a Ramírez i Baldassari. Les bones sensacions durant el Warm Up li van permetre defensar el seu orgull i mantenir el tipus en una cursa d'allò més ràpida. Simone Corsi sortia de la novena fila de graella i va aconseguir escalar fins a la vintena posició, un resultat just però que li permet mirar cap a la propera prova amb més ganes.

Com succeeix amb MotoGP, Moto2 tornarà d'aquí a dos setmanes al circuit de Misano. Un territori conegut per l'equip italià.