Què estàs cercant?
  2. Notícies
  4. Un cap de setmana mullat per KRT

Un cap de setmana mullat per KRT

Cap de setmana passat per aigua per als pilots de KRT, que van defensar les seves posicions al Mundial del WorldSBK 2020 amb victòries i podi tots dos dies.

El circuit de Magny Cours, a França, va donar la benvinguda al WorldSBK amb un clima poc desitjable. El primer dia del cap de setmana va resultar tot un desafiament per als pilots de l'equip Kawasaki Racing Team: Jonathan Rea i Alex Lowes. La renovació de la pista va acabar sent clau per a la supervivència dels equips en mullat, també per als del KRT. Jonathan va començar aconseguint una segona posició i Alex va creuar la meta en cinquè lloc després de les dues primeres sessions de classificació. Les proves de diumenge van ser semblants, amb victòria i podi de Rea més els bons resultats de Lowes.

Els Pirelli van prendre tot el protagonisme de dissabte així com les zones re asfaltades del circuit de Magny Cours. Els pilots de KRT van notar les diferències i van lloar el seu comportament, començant amb la força i l'ímpetu que els caracteritza. Rea va ser el pilot més ràpid de la FP1 i la segona en el FP2 de la tarda, quan la pista va començar a assecar-se. Lowes també va millorar al llarg del dia sobre la Kawasaki Ninja ZX-10RR, assegurant-se un cinquè lloc en la classificació combinada.

Rea va marcar el ritme de la primera cursa de 21 voltes del cap de setmana, liderant des de les primeres corbes. Aprofitant la seva bona sortida, va aclarir metres respecte a la resta de pilots aconseguint un marge de 3,34 segons sobre el segon classificat al creuar la línia de meta. Aquesta va ser la victòria 98ª per a Jonathan, que li va servir per ampliar distància en el campionat respecte a Scott Redding. Lowes va mantenir la sang freda al llarg de tota la seva carrera, lluitant a la zona de podi i acabant en tercera posició.

La Tissot-Superpole, celebrada també sota la pluja, va ser bastant dura per Rea, que havia caigut durant la sessió de la FP3 del matí. No obstant això, va aguantar el tipus i va acabar tercer. Just per darrere va creuar Lowes en quarta posició.

L'aficionat del WorldSBK és un afortunat, i ho sap. En un mateix cap de setmana se celebren fins a tres carreres, de diferent durada i amb resultats diversos. Diumenge va començar bé per a Jonathan Rea, que va guanyar la cursa sprint sota condicions de fred i pluja. Lowes li va seguir el ritme en tot moment i es va convertir en la major amenaça del seu company d'equip, que va signar la seva victòria 300 en aquesta categoria.

La segona cursa del dia prometia alçar a Kawasaki amb el títol del Mundial, ja que Jonathan Rea només necessitava una tercera posició per aconseguir la sisena corona per a l'equip. Lamentablement, o per donar-li més tensió al campionat, Rea va acabar quart per la qual cosa es va quedar sense el triplet, tal com va succeir a Portimao. A falta d'una ronda, Rea té 340 punts i només necessitarà sumar 3 a la casella per alçar-se com el clar vencedor. Podrà fer-ho a Estoril (Portugal) a la ronda final del campionat WorldSBK del 16 al 18 d'octubre.