2. Notícies
  4. GP Österreich

GP Österreich

Márquez augmenta la distància sobre Valentino Rossi a la general

El passat 8, 9 i 10 d'agost va tenir lloc el Gran Premi d'Österreich, al Red Bull Ring d'Àustria.

Sota uns entrenaments lliures el divendres protagonitzats per la pluja on els pilots només van poder provar les seves motos a la FP1, Márquez i Pedrosa van aconseguir el quart i sisè millor temps respectivament. Durant la sessió d'entrenaments classificatoris del dissabte, Márquez va lluitar per aconseguir la pole que finalment es va endur per 0.002 d'avantatge sobre Dovizioso i Lorenzo, segon i tercer respectivament. Ells serien els rivals a batre en la cursa de diumenge. Dani Pedrosa va aconseguir ocupar la tercera fila de la graella a falta d'adherència amb la seva moto després de la pluja.

A la cursa que es va disputar diumenge, el vigent campió del món va aconseguir un dur segon lloc que va haver de batallar. Márquez va agafar la davantera a l'iniciar la carrera però Lorenzo i Dovizioso el perseguien de prop i en la volta 19 va començar la batalla pel primer lloc que finalment va ser per a Lorenzo. Marc va acabar a 0130" de la victòria, per davant de Dovizioso. Dani es va veure embolicat en un incident que li va fer baixar diverses posicions a l'inici de la cursa però que finalment va poder recuperar acabant setè.

D'aquesta manera, Márquez segueix liderant la classificatòria augmentant més la distància respecte a Rossi, a 59 punts i HRC es posa primer en la classificació de constructors.
Fins a la pròxima cita que tindria lloc el 26 d'agost al circuit de Silverstone.