2. Notícies
  4. Magny Cours Round

Magny Cours Round

Rea aconsegueix el seu quart títol mundial

El passat cap de setmana va tenir lloc la desena cita del campionat de Superbikes al circuit francès de Magny Cours. Tots els focus es centraven en Jonathan Rea, que tenia la primera oportunitat per proclamar-se campió.

La sessió d'entrenaments de divendres va transcórrer amb normalitat, amb els pilots del KRT en les primeres posicions, Jonathan Rea i Tom Sykes van ocupar el primer i segon lloc.

Jonathan Rea va tenir prou amb córrer la primera cursa del cap de setmana per aconseguir guanyar el campionat de WorldSBK 2018. El seu company d'equip Tom Sykes ocupava el primer lloc, però Rea va aconseguir avançar-lo i a ritme de rècord va guanyar la cursa proclamant-se campió per quarta vegada consecutiva. D'aquesta manera, iguala el rècord de l'únic pilot que va aconseguir guanyar quatre campionats de WorldSBK, Troy Corser. En acabar la carrera, Jonathan Rea va celebrar el seu quart títol simulant una partida de pòquer contra tres dels seus propis "alter egos" vestits amb mono i casc que representaven cadascun dels campionats que ha aconseguit al WorldSBK.
D'altra banda, Tom Sykes, recuperat de la seva lesió recent, va aconseguir ocupar el 2n lloc amb esperances de guanyar la cursa de diumenge.

Jonathan Rea no va ser l'únic en aconseguir un títol mundial dissabte, la pilot Ana Carrasco va guanyar el títol del WorldSSP300 convertint-se en la primera dona que guanya un campionat de motociclisme.
En acabar la carrera i proclamar-se campiona, li va dedicar la seva victòria al pilot Luis Salom, un gest molt emotiu.

Després de conèixer el campió d'aquesta temporada a la cursa de dissabte, Jonathan Rea també va assolir la primera posició en la cursa del diumenge aconseguint un doblet al circuit francès. El seu company d'equip Tom Sykes va sortir des de la vuitena posició, va escalar fins a la cinquena posició on passant a Marco Melandri en les últimes dues voltes va acabar a la posició número 4.

Després d'un cap de setmana gloriós per a Jonathan Rea i el seu equip, s'acomiada de Magny Cours amb 470 punts al campionat, deixant a Davies amb 335, Mark van der Mark amb 309 i a Sykes amb 273.
La propera cita tindrà lloc al nou circuit argentí de El Vilicum, del 12 al 14 d'octubre.