Què estàs cercant?
  2. Notícies
  4. Magnífica segona posició per a Márquez en el GP d'Holanda condicionat per les inclemències meteorològiques

Brillant i important segona posició per a Márquez en una de les curses més perilloses dels darrers anys i on el debutant Jack Miller va aconseguir la seva primera victòria.
La loteria que és una cursa a peu de MotoGP en aquestes condicions difícils descartar un possible podi de Dani Pedrosa, que va acabar en la 12a posició després d'estavellar a la primera volta de reinici clima se li demani de la cursa. El TT Assen va començar originalment aproximadament una hora després d'un fort aiguat de 15 minuts en gran mesura havia amarat la pista. Marc va triar un pneumàtic de pluja darrere dura, mentre que Dani va optar per la versió més suau. Que va resultar ser la millor solució, de manera que tot i que Marc va aconseguir mantenir un ritme bastant decent per mantenir la quarta posició en la primera fase de la cursa, Dani va poder recuperar terreny a ritme constant des de la part posterior després de la pluja va començar de nou. Ell només havia superat al seu company d'equip, quan les condicions es van tornar tan difícil que Direcció de Carrera va decidir posar la bandera vermella a la volta 15. Això vol dir que la nova posició a la graella per a la cursa de 12 voltes restants es va determinar mitjançant la classificació de l'anterior COBREIXIN LA FALDA la volta 14, amb Marc en cinquè i sisè Dani. Carrera 2 es va baixar a les 3 p.m. i els dos pilots del Repsol Honda va sortir a l'especificació de la pluja suau del darrere Michelin. Márquez va començar bé, entrant al primer revolt, en primer lloc, però es va sortir poc després i es va deixar caure al tercer lloc darrere d'Andrea Dovizioso i Valentino Rossi. Després dels dos italians van caure per davant d'ell i Miller capturats i després van superar a ell, Marc sàviament es va conformar amb els 20 punts crucials que vénen amb el segon lloc, ampliant així el seu avantatge en el campionat a 24 punts d'avantatge sobre Jorge Lorenzo i 42 sobre Rossi. Com molts altres, Dani va ser traït per les condicions difícils i es va estavellar a la primera volta després de la represa. Ell determinació re-unir a la carrera i va ser capaç d'acabar en el 12è, i es troba quart a la classificació amb 17 punts avall sobre Rossi.