Què estàs cercant?
  2. Notícies
  4. Lowes brilla pel Voltcom Crescent Suzuki en el mullat traçat de Portimao

Lowes brilla pel Voltcom Crescent Suzuki en el mullat traçat de Portimao

El pilot Alex Lowes de l'equip Voltcom Crescent Suzuki va posar determinació conseguint una quarta posició en el Autodròm Internacional de Algarve en el eni FIM Superbike World Championship
A partir de l'11 a la graella el pilot britànic inicialment va tenir un començament difícil per al concurs escurçat la volta 18, l'escissió de la línia en les condicions d'humitat, i arribant 13 º a les cantonades d'obertura. Amb el cap cot, Lowes va posar seu Yoshimura-powered GSX-R per treballar, tancant en els "corredors més propers a reclamar novè en la segona volta. A mesura que la pluja va amainar i els temps de tornada va donar vida va continuar la seva càrrega. Volta 12 va veure dos xoquen d'Aprilia, Promoció de Lowes per sisè i en la barreja d'un paquet de quatre moto repte per tercer. Millorant tres pilots en la volta 15 Es va arriscar al podi abans que un petit error el va veure breument de nou en el cinquè lloc. La repetició de la mesura el d'Honda Leon Haslam en la penúltima volta, Lowes portar la seva Suzuki a través de la línia per a un merescut quart lloc. Una determinació similar Lliurat Lowes 10 punts i un sisè lloc final en l'obertura de carrera en sec del dia. Un gran començament va veure saltar llocs del forn al sector inicial, la celebració de la setena abans de caure a 10 º per a la primera meitat de la cursa de 20 voltes. Avançant vuitè efectiu a una baralla dos pilots en la volta 11 com les banderes blanques onejar Were, Lowes capitalitzats un any en bona part creat pels doblats oportunitat de prendre el sisè lloc en la seva aproximació a la bandera a quadres. Eugene Laverty deixa Portugal vuitè al campionat acabant vuitè i novè efectiva en dues curses d'aquesta tarda. Un resultat decebedor per a la seva impressionant demostració de cap de setmana, l'irlandès que semblava ser portar a casa un resultat entre els primers sis en la seva Suzuki GSX-R en el concurs de mig dia, abans de l'embolic amb els doblats a la recta final de l'última volta li va costar dues posicions. Com la pluja envoltava el Circuit de Portimao per a l'última carrera del dia, Laverty va lluitar per conservar la seva posició anterior. Deixar caure al 13 Efectiva iniciar una dificultat, es va posar a millorat la seva volta més ràpida de la carrera a la penúltima revolució, Consolidar la novena posició en la línia. Un dia gris i ennuvolat saludar aficionats a les curses al Circuit de l'Algarve com els núvols covant va portar la pluja a temps per a la segona cursa, tot i les agradables temperatures de 21 ° C. Kawasaki Tom Sykes i David Salom prendre El botí de les dues classes en el concurs d'obertura, mentre que Honda Jonathan Rea va ser dominant en la segona sortida, de BMW Sylvain Barrera de reclamar la victòria final de la tarda de l'EVO. Creuar l'Atlàntic en els pròxims dies, les TIC Voltcom Mitja Lluna Suzuki es prepara per tornar als Estats Units i al Mazda Raceway Laguna Seca, com les visites novena ronda del Campionat de Califòrnia el 13 de juliol. Alex Lowes: "Després d'estavellar en la qualificació d'ahir i d'estar a la quarta fila estic bastant content amb dues sòlides sis millors resultats. A la segona cursa si no hagués comès un petit error podria haver estat en un podi, però estic feliç de venir d'on vaig començar i obtenir el quart lloc. Hem Après mica més sobre la GSX-R avui - ara sabem on Encara hem de millorar i aussi tenir alguna prova és on s'està treballant bé - Tot el que ens pot ajudar a seguir endavant. Realment vull donar les gràcies a tot l'equip, que estaven a l'aparcament fins a les 01:30 anit la fixació de la moto després de la meva caiguda d'ahir; Hauria estat realment agradable per recompensar 'em amb un podi així que ho sento per això, però ara estic desitjant que arribi la setmana que ve. No puc esperar a Llacuna, és una altra pista nova, l'objectiu és estret i revirat pel que hauries ens segueix així. " Eugene Laverty: "Estàvem els quatre primers en cada sessió, a part dels tres que importava, Superpole i les dues carreres! Estic molt decebut amb la primera cursa, Estava plovisquejant amb la pluja i jo estava massa espantada com per prendre riscos i vaig acabar en una posició baixa. Vaig perdre dos llocs en l'última volta a causa dels doblegats objectiu si era sisè o vuitè, que per a mi no va ser una bona carrera. A la segona cursa no tenia cap sentiment en absolut en el principi, és millor càmera en l'objectiu final era massa poc i massa tard, pel que va ser un mal dia. Realment vam tenir ritme pel podi aquí, així que a peu amb un vuitè i un novè no és el que esperàvem ". Paul Denning - Director d'Equip: "Barreja d'emocions i resultats mixtos resum dia de l'equip a Portimao. Vam tenir una forta sensació que podrien ser dos pilots competitius en l'objectiu sec en la primera cursa que no podíem fer que el temps de la volta sigui necessari amb el nou pneumàtic de comparació amb els bons moments que hem fet en el warm-up d'aquest matí, la qual cosa era estrany perquè la càrrega de combustible, temperatura de la pista i les circumstàncies meteorològiques eren identiques - com velles glòries durant tot l'any la comprensió de com fer que la moto funcioni bé en el període inicial és fonamental per al resultat final. "Tant Eugene i Alex tenia molt bon ritme cap al final de la primera cursa, però llavors ja era massa tard i la lluita pel podi s'ha anat. La segona cursa en mullat es va sorprendre efectiva del bon temps que hem tingut tot el cap de setmana de meta Alex impressionant rendiment del 13 a la primera volta fins al quart i per estar tan a prop de la riba i els corredors fins al podi va ser un viatge brillant. Carrera en mullat d'Eugene era molt estrany, molt més lluny del cap del que ell voldria estar a la primera meitat de la cursa a causa d'una falta de tacte i la confiança en l'entrada en corba apuntar ritme impressionant i la quarta volta més ràpida en general ja que la cursa es van anar de . O sec hem de millorar i millorar el nostre ritme de qualificació en el període humit primerenca; les respostes enviaven clar com fer aquest objectiu, l'equip seguirà treballant dur per Complir nostre potencial ". Portimao - eni FIM Superbike World Championship - Race One: 1 Tom Sykes (Kawasaki) 34'45 568: .. Sylvain Guintoli 2 (Aprilia) 2539:. 3 Loris Baz (Kawasaki) 3175 4 Marc Melandri (Aprilia) 4042: .. Jonathan Rea (Honda) 5 7791 6 ALEX LOWES (VOLTCOM MITJA LLUNA SUZUKI) 14772 .. 8 EUGENE Laverty (VOLTCOM MITJA LLUNA SUZUKI) 14941: Portimao - eni FIM Superbike World Championship - Cursa Dos: 1 Rea 34'55 .154: .. Davide Giugliano 2 (Ducati) 6817: 3 Chaz Davies (Ducati) 8676: .. 4 ALEX LOWES (VOLTCOM MITJA LLUNA SUZUKI) 9740:. 5 Leon Haslam (Honda) 11.289 setembre . EUGENE Laverty (VOLTCOM MITJA LLUNA SUZUKI) 26406: