2. Notícies
  4. Gran Premi de Moto GP a Le Mans

Gran Premi de Moto GP a Le Mans

Márquez obté una altra victòria i Lorenzo aconsegueix el seu millor resultat

Els passats dies 17, 18 i 19 ha tingut lloc el Gran Premi de França al circuit de Le Mans. Amb unes condicions fredes i de pluja, els pilots van disputar la cinquena ronda de la temporada.

Els entrenaments lliures del divendres van transcórrer amb normalitat. Marc Márquez va fer el segon millor temps del dia i es va mantenir ràpid durant tota la jornada. Jorge Lorenzo va aconseguir fer el quart millor temps. Una caiguda a l'inici de la primera sessió no li va impedir aconseguir estar en les primeres posicions.

Dissabte els pilots de Moto GP es van trobar amb unes condicions fredes on la pluja va fer acte de presència de forma intermitent. Marc Márquez va començar la sessió d'entrenaments lliures amb una caiguda sense conseqüències. Tots dos pilots d'Honda es van mostrar competitius. La pluja va aparèixer a la Q2, on Márquez va tornar a caure a terra. Tot i així, res li va impedir aconseguir la pole. Jorge Lorenzo es va trobar amb unes noves condicions a què es va adaptar ràpidament aconseguint la vuitena posició.

Diumenge les condicions es van presentar fredes des del Warm Up però no van ser cap obstacle perquè Marc Márquez aconseguís la tercera victòria de la temporada i la número 300 per Honda a la categoria reina. Marc Márquez va sortir primer però Jack Miller va ocupar la primera posició durant unes voltes fins que Márquez el va superar i va obrir una bretxa de 1.9 segons amb el segon classificat, Andrea Dovizioso.

Jorge Lorenzo va acabar onzè, obtenint el millor resultat de la temporada. Va atacar diverses vegades i va arribar a ocupar la setena posició durant el transcurs de la cursa.

Després de finalitzar aquest Gran Premi, Marc Márquez segueix encapçalant el campionat amb 8 punts d'avantatge mentre que Honda manté un còmode avantatge en el Campionat de Constructors.

La propera cita tindrà lloc el primer cap de setmana de juny al icònic circuit de Mugello.