Què estàs cercant?
  2. Notícies
  4. Fabulós cinquè lloc per Camier, i millor resultat de la temporada per Hopkins

Fabulós cinquè lloc per Camier, i millor resultat de la temporada per Hopkins

FIXI Crescent Suzuki tenia un molt profitós i encoratjador primer rus Eni FIM Superbike World Championship dia de la cursa ja que els dos pilots han obtingut uns molts bons resultats en aquesta 11ª prova
Leon Camier va anotar 5 impressionant a la segona cursa després de començar des del 18 a la graella. Va fer una bona sortida i estava a 13 al final de la primera volta, abans d'escollir el seu camí era a través del camp per entrar al top-10 per la circulació 10. Camier continuar registrant crono que van ser comparables amb els dirigents i va aconseguir evitar un gran accident davant d'ell, perquè la seva potència Yoshimura Suzuki GSX-R1000 casa al top cinc. Camier acabar 15 º en la primera cursa després d'una aposta per utilitzar pneumàtics de mullat en el clima intercanviables no pagar-off i es va veure obligat a enfrontar i canviar a pneumàtics llisos quan la pista es va assecar abans del que pensava i la pluja esperada mai es va materialitzar. John Hopkins va córrer al seu millor resultat del Món de Superbike per a l'equip Crescent Suzuki FIXI quan va portar a casa de la màquina a la novena posició a la primera cursa. Hopkins va fer una carrera sòlida en les condicions difícils i sense sentir-nos pressionats de cap accidents i incidents que van marcar la carrera de WSB per primera vegada a la pista de carreres 3'931m Moscou. Cursa de dos van veure Hopkins de nou en els punts en acabar en el lloc 12 per gravar el seu millor distància de punts en un cap de setmana d'aquest any, des de la seva temporada de lesió afectada.

Avui vaig veure la cursa inaugural del Món de Superbikes, que se celebrarà a Rússia i la distinció de ser el primer guanyador va ser a Tom Sykes en una Kawasaki. La segona carrera va ser guanyada per l'italià Marco Melandri en un BMW, un resultat que l'eleva al capdavant de la classificació del campionat del món.

FIXI Crescent Suzuki farà la part posterior llarg viatge des de Moscou i començar els preparatius per a la propera ronda de la temporada, que serà al circuit de Nürburgring a Alemanya el diumenge 9 de setembre.

Leon Camier:

"La pista estava bastant humit per a la primera cursa i només havia uns dos peus d'ample al voltant de la línia seca la major part. A causa de la meva posició a la graella, sabia que per passar la gent hauria d'anar fora de la línia seca. Això no hauria estat possible amb pneumàtics de sec, així que he optat per pneumàtics de pluja en el seu lloc. També em va semblar que la pluja vindria de nou, però quan això no va succeir i la pista es va assecar, no vaig tenir més remei que entrar a boxs i canviar a pneumàtics de sec. Aquest cost molt temps i després dels meus pneumàtics nous que havia estat equipat reincorporar a la cursa en últim lloc. Vaig empènyer tan dur com vaig poder i va acabar 15.

"Feliçment no hi va haver elecció de pneumàtics difícils de fer per a la segona cursa ja que la pista estava seca i el sol va sortir. Vaig fer una sortida bastant bona i després va muntar amb molta agressivitat, passant per la gent a l'exterior, així com l'interior. La meva FIXI Crescent Suzuki sentia bé i l'únic lloc que realment estava perdent era a la part posterior recta llarga. Al final, el meu cos li feia mal i es feia difícil concentrar-se, però jo estava molt feliç de tenir el cinquè lloc. "

John Hopkins:

"Va ser una mena de dia frustrant per a mi i que hauria d'haver estat molt millor. Vaig començar una carrera amb pneumàtics de sec i, probablement, muntava una mica massa tímidament en les primeres etapes i va perdre terreny. A mig camí, em vaig quedar atrapat en un petit grup i quan la pista es va assecar, el tinc brut i va causar una pèrdua d'adherència. Em vaig quedar amb el FIXI Crescent Suzuki en posició vertical i se'l va emportar a casa, el que em fa raonablement feliç.

"Jo estava esperant a la segona cursa, però desafortunadament va patir amb els mateixos problemes de pneumàtics que ens han molestar bastant el cap de setmana. La moto estava xerrant molt i jo només podia viatjar a cert nivell -. El que significava que no podia acabar més amunt de 12 "

Jack Valentine - Director d'Equip:

"Sempre serà un dia difícil i no va ser ajudat per les condicions lleugerament humides a l'inici de la primera cursa. Lleó va començar el mulla, però va haver d'entrar a boxs i canviar a pneumàtics llisos quan la pista va començar a assecar-se i va acabar 15. John va començar amb pneumàtics de sec i es va dirigir de manera constant durant tota la cursa i va finalitzar novè.

"Afortunadament, les condicions eren perfectes per a la segona cursa. Lleó va fer una bona sortida i va començar a recollir els llocs immediatament. El seu ritme de cursa era molt bo i que estava fent temps equivalents als líders. Va mantenir el cap cap avall i va acabar en un sòlid cinquè lloc, que és un resultat enorme tenint en compte que va començar a partir de la 18 ª posició a la graella. Va ser un gran viatge i demostra el bé que la FIXI Crescent Suzuki és en aquest alt nivell de competència. Xerrant bici de Joan obstaculitzat el seu progrés en la segona cursa, però es va mantenir en això i va aconseguir acabar 12 º.

"Avui va ser el segon de Lleó millor resultat de la temporada, però, tenint en compte la seva lesió i el seu lloc 18 a la graella, crec que és una conducció encara millor que el seu quart lloc a Donington a principis d'any."

Moscou - Eni FIM Superbike World Championship - Cursa 1:

1. Tom Sykes (Kawasaki) 41'07 852 2. Marco Melandri (BMW) 41'16 730: 3. Max Biaggi (Aprilia), 41'20 455: 4. Eugene Laverty (Aprilia), 41'20 879: 5. Michel Fabrizio (BMW) 41'37 434: 9. John Hopkins (FIXI Crescent Suzuki) 41'48 218: 15. Leon Camier (FIXI Crescent Suzuki) 41'39 250:

Moscou - ENI FIM Superbike World Championship - Cursa 2:

1. Melandri 40'14 677: 2. Sykes 40'15 653: 3. Chaz Davies (Aprilia), 40'18 890: 4. Carles Checa (Ducati), 40'20 631: 5. Leon Camier (FIXI Crescent Suzuki) 40'28 245: 12. John Hopkins (FIXI Crescent Suzuki) 40'54 320:

Classificació del Campionat del Món:

1. Melandri 308,5: 2. Biaggi 290: 3. Sykes 267,5: 4. Txeca 233,5: 5. Jonathan Rea (Honda) 212.5: 15. Leon Camier (FIXI Crescent Suzuki) 77,5: 20. John Hopkins (FIXI Crescent Suzuki) 28: