Què estàs cercant?
  2. Notícies
  4. Camier cruelment fora del podi a Portugal

Camier cruelment fora del podi a Portugal

Leon Camier semblava prendre el seu segon podi de la temporada en l'última carrera d'avui al Eni FIM Superbike World Championship de Portimao, a Portugal només per veure desaparèixer les seves esperances en les últimes voltes.
Camier començar des de la novena posició a la graella i s'havia obert camí fins el sisè en la volta tres. Va continuar per tancar la bretxa en els corredors principals com avançava la cursa i estava en condicions de desafiar el líder del campionat Max Biaggi quan la carrera va entrar en les seves últimes voltes. Camier va tractar de fer una passada en l'italià, ja que el pilot d'Aprilia va córrer una mica ampla, però Biaggi no va veure Camier al seu interior, i retallar a través, accidentalment copeja la FIXI Crescent Suzuki home. Camier es va quedar a bord i el va perseguir de nou, abans de fer un altre intent d'aconseguir més enllà de Biaggi, va aconseguir breument, però no podia fer l'estic de pas, de manera que va continuar alinear l'italià per a un altre atac. Malauradament va ocórrer el desastre per Camier abans que tingués l'oportunitat, com una qüestió de transmissió el va obligar a boxs i la jubilació de la cursa en l'inici de l'última volta - amb tristesa preguntant el que podria haver estat. En una primera cursa inconnex i difícil, Camier estava mirant de nou amenaçador mentre estava assegut en el vuitè lloc, a poca distància de tocar dels pilots de davant, però a causa d'un incident en les condicions d'humitat de la carrera va ser la bandera vermella. Un genet es va estavellar en un dels molts pegats humits que van ser conseqüència de les pluges torrencials que havien caigut abans i un reinici més de 16 voltes-li va ordenar. Camier no va poder trobar el seu ritme en la posada en escena de la segona cursa interrompuda i després d'una batalla de cinc posicions en el vuitè lloc, que finalment va acabar en 11 º en el seu Yoshimura amb motor GSX-R.

John Hopkins va fer una gran actuació durant les seves primeres carreres al circuit de 4.592 portuguesos, mentre continuava amb la seva millora en el disseny exigent. A la segona cursa - celebrada en un lloc sec i assolellat - ell va fer una bona sortida des del 19 a la graella i va pujar a 14 per volta i tres. Hopkins va continuar pressionant perquè la resta de la cursa i finalment va portar al seu FIXI Crescent Suzuki GSX-R casa per a una 11 ª posició segura i acreditable, un lloc millor que el dia 12 es va assegurar en la primera cursa, en la qual també estava en la lluita pel vuitè amb Camier i tres altres corredors. Hopkins adaptat bé a les condicions difícils en el primer esdeveniment i va tenir la mala sort de no agafar un bon resultat-10 pel seu treball dur.

Carreres d'avui dia va veure dos guanyadors diferents com Tom Sykes va triomfar en la primera cursa, amb Eugene Laverty sobre una Aprilia prendre la victòria en el segon esdeveniment. Max Biaggi conserva i augmenta, el seu avantatge en el campionat, amb Sykes en el segon i Marco Melandri - que es va estavellar a la primera cursa i no va poder participar en la segona cursa - ara en tercer lloc en la lluita pel títol.

FIXI Crescent Suzuki pròxim viatjarà a França, ja que el campionat arriba a la seva fi, per les dues últimes curses de la temporada a Magny Cours el diumenge 7 d'octubre.

Leon Camier:

"El FIXI Crescent Suzuki va treballar molt bé en el warm-up, que es va dur a terme en condicions completament mullat, així que estava molt content amb la bicicleta a les mateixes condicions que a la primera cursa. Quan la cursa es va reiniciar, la pista no estava completament mullat i va començar a assecar-se en alguns llocs. Els ajustos que havíem simplement no funcionen tan bé com esperàvem i vaig haver sortejar el millor que vaig poder.

"Afortunadament, la segona carrera va ser en sec. He atacat des del principi i es va traslladar fins al camp. Va prendre una mica de temps per arribar Guintoli passades, però un cop que l'havia superat em vaig posar a Biaggi. Va ser una batalla prop - prou a prop com perquè fem contacte - i jo realment creia que podria trobar un passat així, fer que s'enganxi i prendre la tercera plaça. Vaig tenir alguns problemes amb la caixa de canvis durant la cursa i després la moto tancat en mi amb dues voltes del final i vaig haver de portar a la segona volta. Vaig tractar de seguir endavant, però va passar un parell de vegades més i gairebé em va escopir fora, així que no vaig tenir més remei que retirar-se. Estic content, perquè encara que la moto ha arribat en un terreny en els últims mesos i ara sabem que podem lluitar amb els millors. "

John Hopkins:

"Encara que els resultats són una mica normal i jo hagués preferit altres millors, estic molt content amb l'actualitat. La primera cursa va ser molt difícil i si no hagués estat una bandera vermella que hagués tingut lloc en plenes condicions humides i que hauria estat més fàcil de manejar. Quan la pista va començar a assecar-se, les condicions van empitjorar i que era bastant difícil d'aconseguir al voltant - especialment cap al final, quan els pneumàtics havien desaparegut del tot.

"He fet una bona sortida a la segona cursa, però va ser colpejat fora de la pista per un altre pilot i va perdre uns quants llocs. Després d'això em vaig mantenir el meu cap cap avall i es va ser tan dur com vaig poder per a un final. Aquesta va ser la meva primera vegada a Portimao. És una pista molt difícil d'aprendre, però aquest cap de setmana ens trobem amb una bona informació sobre la moto i això em fa molt feliç en el futur. "

Jack Valentine - Director d'Equip:

"Probablement sona una mica estrany, però això ha estat un cap de setmana molt productiu i fantàstic per a nosaltres i que ha estat un bon dia per a l'equip, perquè hem demostrat que podem ser competitius i córrer amb els millors. Estic molt content perquè tot el treball dur de l'equip han posat en dividends i està mostrant que és un gran impuls per a la nostra moral. Va ser genial veure a Leon lluita amb Biaggi en la segona cursa i això demostra que el FIXI Crescent Suzuki és un desafiament real. Si no hagués estat pel problema, crec que podríem haver tingut un altre podi. Les condicions en la primera cursa van ser difícils per a tothom i els nostres ajustos de la bicicleta no va funcionar tan bé com volíem, però tot i així, hem après alguna cosa i trobar algunes bones adreces per al futur. Tots dos pilots van portar casa bicicletes als punts, però estic segur que els resultats haurien estat millors si la carrera s'havia produït en mullat, en comptes de meitat i meitat.

"John cavalcar sòlidament en les dues curses d'avui i ens divertim de nou i això és bo per veure. Tot i que Lleó no va poder acabar la segona cursa d'avui, l'equip està en un alt, tot molt inflat i tot esperant la següent ronda. Volem demostrar que la nostra forma recent ha hagut un cop de sort i estarem donant tot pel podi a Magny-Cours. "

Portimao - FIM Superbike World Championship - Carrera un:

1. Tom Sykes (Kawasaki) 31'42 011: 2. Carles Checa (Ducati), 31'42 311: 3. Sylvain Guintoli (Ducati), 31'44 743: 4. Max Biaggi (Aprilia), 31'53 575: 5. Brett McCormick (Ducati) 31'53 782: 11. Leon Camier (FIXI Crescent Suzuki) 32'13 721: 12. John Hopkins (FIXI Crescent Suzuki) 32'15 178:

Portimao - FIM Superbike World Championship - Cursa dos:

1. Eugene Laverty (Aprilia), 38'35 105: 2. Jonathan Rea (Honda) 38'35 267: 3. Biaggi 38'38 871: 4. Guintoli 38,45 545: 5. 38'55 258 Txeca: 11. John Hopkins (FIXI Crescent Suzuki) 39'22 919: DNF. Leon Camier (FIXI Crescent Suzuki):

Classificació del Campionat del Món:

1. Biaggi 347: 2. Sykes 316,5: 3. Marco Melandri (BMW) 308.5: 4. Txeca 278,5: 5. Rea 255,5: 14. Leon Camier (FIXI Crescent Suzuki) 109,5 19. John Hopkins (FIXI Crescent Suzuki) 44: