2. Notícies
  3. Racing
  4. Camier acaba fora del Top10 a Miller

Camier acaba fora del Top10 a Miller

FIXI Crescent Suzuki corredor Leon Camier va estar a punt d'un top-10 en la segona cursa d'avui de la sisena ronda del Campionat del Món de Superbikes de Miller Motorsports Park a Estats Units.
Camier fet una bona sortida i era a la 11 ª posició quan la carrera es va detenir causa d'un altre pilot s'estavella a la pista i l'oli es vessi. Després d'una llarga demora per netejar el circuit, la carrera es va reiniciar amb els pilots en les posicions on es va aturar la carrera inicial. - Camier sentit va partir de la tercera fila en el lloc 11. El nou fet una bona sortida i es va obrir pas en el top-10, abans d'involucrar en una llarga batalla amb Sylvain Guintoli. Camier finalment va haver de conformar amb l'11, acabant una mica més de 15 segons per darrere de la cursa el guanyador, un acompliment positiu tenint en compte la seva posició a la graella inicial de 20. Camier va tenir un bon començament en la primera carrera així, però es va involucrar en una batalla de mig camp que finalment el va veure portar la seva potència Yoshimura Suzuki GSX-R a casa en el 13. John Hopkins va tenir un tòrrid dia de la cursa en el seu retorn a la selecció d'una lesió. Ell va caure de la raça un després de la seva FIXI Crescent Suzuki GSX-R va colpejar una vorada i va lliscar per sota d'ell, afortunadament il · lès va caminar lluny. A la segona cursa Hopkins va patir un problema tècnic que el va portar a perdre el poder. Ell va lluitar fins al final a la línia per intentar assegurar una posició de punts de qualificació, abans de finalment dur a casa la màquina de forma segura en el 16 º. Estava decebut amb els resultats, però contents d'haver completat una carrera tan esgotadora i sense efectes nocius de les ferides recents i segures de fer grans passos quan el campionat torna a Europa.

Les carreres d'avui dia es van dur a terme en condicions de llum i assolellat, amb temperatures de l'aire empenyent cap amunt a 20 º C. Actual campió del món Carles Checa va guanyar la primera carrera amb Ducati, amb Marco Melandri d'aconseguir la victòria en el segon en un BMW. Max Biaggi a Aprilia reforçar la seva posició al capdavant del campionat dels pilots en prendre el tercer lloc en les dues carreres.

FIXI Crescent Suzuki ara viatjar de tornada a la seva base a Anglaterra perquè prepari la per a les pròximes curses de la temporada, que està previst que a Misano a Itàlia el diumenge 10 de juny.

Leon Camier:

"Sabíem que avui seria difícil a causa de la nostra posició a la graella. Aquest campionat és tan competitiu que vostè necessita per a estar en les dues primeres files de la graella si vol una oportunitat pel podi. Vaig fer una bona sortida i va avançar així en les dues carreres i es va ser tan dur com vaig poder en l'actualitat. Eren un parell de carreres difícils, però jo estava content amb el meu ritme de carrera i sé que podria haver acabat molt més amunt si hagués començat amb una millor posició a la graella. Sento que definitivament serà millor a les pistes més sinuoses - com la nostra pròxima carrera a Misano -. I estic mirant endavant a qualificar millor i lluitar per una tapa i sis o un podi "

John Hopkins:

"Estic feliç d'estar de tornada amb l'equip Crescent Suzuki FIXI, però és decebedor que jo només era capaç de fer set voltes en la primera cursa. Em va xocar contra la vorada amb la tapa del generador i es va apagar i això va ser tot. Per sort no em fa mal, però després em va ser molt entusiasmat amb la segona carrera i fer millor. Vaig començar bé, però, ja que l'ensenyament avançava, la meva moto va començar a patir un problema tècnic i no he pogut anar tan ràpid com m'hagués agradat. Vaig seguir anant tan ràpid com vaig poder, però va quedar fora dels punts. "

Jack Valentine - Team Manager:

"Lleó cavalcar tan fort com va poder i estic content perquè vam fer tot el que li demanava. Es va mantenir la moto en posició vertical i el va portar a casa en les dues carreres. Si hagués tingut dret en les dues primeres files de la graella, crec que el seu ritme de carrera hagués estat prou bo per a un final de top sis.

"Va ser bo tenir a John i tots estàvem desitjant que li de completar dues curses d'avui i tornar a estar a la ranura. Afortunadament, va resultar il · lès en l'accident en la primera cursa i un problema tècnic en la segona carrera significava que no podia lluitar per un top-10. Ha estat una llàstima perquè el seu ritme de carrera a la classificació havia estat prou bo i estic segur que ell hagués acabat molt més alt si no hagués tingut el problema. Aquesta sèrie és dura i haver de començar tan enrere en la graella fa la vida encara més difícil. Haurem de qualificar millor i donar-nos l'oportunitat de bons resultats, però estic segur que podem fer-ho amb la qualitat dels pilots que tenim i l'equip darrere d'ells ".

Miller - FIM Superbike World Championship - Cursa 1:

1. Carles Checa (Ducati) 38'21 283 2. Marco Melandri (BMW) 38'23 596: 3. Max Biaggi (Aprilia) 38'26 621 L: 4. Jonathan Rea (Honda), 38'26 800: 5. Eugene Laverty (Aprilia), 38'33 484: 13. Leon Camier (FIXI Crescent Suzuki) 38'50 683: DNF. John Hopkins (FIXI Crescent Suzuki):

Miller - FIM Superbike World Championship - Cursa 2:

1. Melandri, 32'56 257: 2. Rea 32'56 452: 3. Biaggi 32'58 394: 4. Chaz Davies (Aprilia), 33'00 502: 5. Sykes 33,05 791: 11. Leon Camier (FIXI Crescent Suzuki) 33'11 944: 16. John Hopkins (FIXI Crescent Suzuki) 33'34 949:

Classificació del Campionat del Món:

1. Biaggi 160,5: 2. Melandri 142,5: 3. Sykes 142,5: 4. Rea 141: 5. Txeca 130,5 12. Leon Camier (FIXI Crescent Suzuki) 42.5: 23. John Hopkins (FIXI Crescent Suzuki) 8: