2. Notícies
  4. Thailand Round

Thailand Round

La segona trobada de la temporada d'WSBK

Aquest passat cap de setmana va tenir lloc al Circuit Internacional de Chang, a Buriram, la segona cita del calendari, on les extremes temperatures van ser protagonistes.

Els pilots van començar a rodar el divendres, on vam tenir a un Jonathan Rea i un Tom Sykes imparables, fent els millors temps i passant directament a la Superpole de dissabte, on el vigent campió va fer el millor temps portant-se la pole i el seu company es va quedar a tan sols 0.003 segons per darrere.

A la primera cursa el liderat de Rea va seguir vigent, aconseguint la seva primera victòria d'aquesta temporada i aconseguint a la mateixa vegada la victòria número 40 amb Kawasaki en WSBK. Jonathan tenia planejat seguir als pilots de davant per aguantar el ritme però davant un fort Tom Sykes va canviar d'estratègia i va decidir marcar ell mateix el ritme. Sykes va començar molt fort però li va resultar difícil mantenir la seva posició i es va veure superat per altres pilots a causa d'un problema que va tenir amb el sistema de frenada de la seva moto.

A la segona cursa que es va disputar el diumenge, Rea va sortir des de la tercera fila de la graella a causa de la victòria del dia anterior però aquesta vegada va acabar en quarta posició a causa de problemes amb el sistema de frenada, igual que el seu company Tom Sykes que en aquesta ocasió es va veure obligat a retirar-se per evitar una caiguda.

Tots dos pilots asseguren que el circuit de Chang és el més exigent amb els frens. Així ho van comprovar durant aquest cap de setmana. Ara esperen la propera cita que tindrà lloc a Aragó (España), al circuit de Motorland els dies 14 i 15 d'abril.