Què estàs cercant?
  2. Notícies
  4. Sensacions positives per a Marc Márquez després del test a Portimao

Sensacions positives per a Marc Márquez després del test a Portimao

El pilot CatalunyaCaixa completa tres intenses jornades de treball després de realitzar més de 200 voltes i prop de 1.000 quilòmetres en el traçat portuguès
El pilot CatalunyaCaixa Marc Márquez ha finalitzat avui tres profitoses jornades de test al circuit portuguès de Portimao. Aprofitant l'aturada de la competició-a Laguna Seca només corren les MotoGP-Márquez i el seu equip van programar uns test, que van iniciar dilluns, amb l'objectiu de seguir treballant per a la segona part de la temporada i, sobretot, perquè Marc realitzés part de les provatures i quilòmetres per evolucionar la moto que no va poder fer durant la pretemporada.
Acompanyat pel bon temps, però amb molta calor-amb temperatures al voltant dels 30 º C-el pilot CatalunyaCaixa ha realitzat un total de 211 voltes i 969 quilòmetres durant els tres dies de test a Portimao, on mai havia rodat una moto de la categoria intermèdia del Mundial. En la primera de les jornades va completar 79 voltes, ahir va fer 77 i avui ha girat un total de 55. Tres dies intensos en què el de Cervera ha provat diferents posades a punt de la moto i algunes evolucions de Suter.
"Els entrenaments han anat molt bé i hem pogut obtenir molta informació, que era del que es tractava en aquests entrenaments. El primer dia va ser més d'adaptació i em va costar una mica, ja que aquest circuit té molts canvis de rasant, pujades i baixades, i també molts sots, que per a la posada a punt compliquen una mica les coses. A partir d'aquí, hem pogut provar coses noves, ja que Suter ha treballat molt bé i hem d'estar contents, perquè hem tret bastants conclusions. Ha estat positiu i això ens servirà per estar més preparats en la segona part del campionat i intentar anar una miqueta més ràpid, i sobretot, més còmodes ", ha valorat el pilot CatalunyaCaixa.
Márquez, líder del Mundial de Moto2 amb 34 punts d'avantatge sobre el segon classificat, tornarà a l'acció el pròxim 17 d'agost, amb els primers entrenaments lliures del Gran Premi d'Indianapolis. Vacances més que merescudes per al de Cervera.