2. Notícies
  3. Racing
  4. Sensacional setena victòria de Marquez a Sachsenring; Pedrosa va acabar sisè

Sensacional setena victòria de Marquez a Sachsenring; Pedrosa va acabar sisè

Una barreja de talent, tàctica, treball en equip i cap fred e Marc Márquez va permetre al equip Repsol Honda conseguir una de les millors victòries en una de les curses més complicades
Per tant, Marc ha mantingut el seu rècord perfecte a Sachsenring, guanyant el GP d'Alemanya des de la pole per quart any consecutiu en la categoria reina, el setè en totes les classes, només deixant també pilot d'Honda RC213V Cal Crutchlow la satisfacció de la volta ràpida en el seu camí cap al segon graó del podi. Amb les fortes pluges de manera intermitent colpejar el circuit de Sachsenring a la tarda, la cursa de MotoGP es va declarar humit i equips preparats per a l'alta probabilitat d'un altre GP de bandera a bandera. L'elecció d'una pluja Michelin frontal super suau, el mateix pneumàtic triat per gairebé la totalitat de la xarxa, no va resultar ser la millor opció per a Marc, que va perdre terreny progressivament des del front a la primera fase de la cursa, deixant caure de nou a novena posició després d'una excursió a la grava, al seu torn 8. Però la pista s'estava assecant, i Marc havia planejat una estratègia amb l'equip per aquest cas: el canvi a pneumàtics llisos quant les condicions eren prou segur com per permetre-ho. I així ho va fer, a la fossa i el canvi de les bicicletes a la volta 18. Va tenir cura en les primeres voltes després d'això, però ràpidament va començar a recuperar terreny i posicions des del lloc 14. L'espanyol ja estava sisè i perseguint als pilots de davant quan es va enfrontar a intercanviar bicicletes. Va ser en la volta 24 que Marc, en segon lloc en aquest punt, ràpidament va superar a Jack Miller i va assumir el lideratge en la carrera, finalment creuar la línia amb gairebé 10 segons d'avantatge sobre Crutchlow subcampió. Dani Pedrosa ha estat capaç de mantenir un ritme ràpid en la primera i més humit part de la cursa, recuperar el terreny des de la desena posició de la graella fins a la sisena abans de canviar les bicicletes a la volta 22. Va tornar a entrar a la carrera en el novè, i van aconseguir a Héctor Barberá, Miller i Valentino Rossi per marcar un sòlid resultat en sisè lloc.