Què estàs cercant?
  2. Notícies
  4. Quarta posició per Laverty després d'un dramàtic dia a Laguna Seca

Quarta posició per Laverty després d'un dramàtic dia a Laguna Seca

Eugene Laverty va acabar quart en la carrera a l'esprint dramàtic clímax d'aquesta tarda al cap de setmana eni FIM Superbike World Championship a Laguna Seca als Estats Units
Després d'una forta batalla pel quart lloc en el primer terç de carrera de la segona cursa del dia, dues banderes vermelles van veure Laverty va renunciar a una carrera d'esprint de set voltes a bord del seu Yoshimura-powered GSX-R. Un començament difícil caure l'irlandès al setè al primer revolt, però Laverty cavar profundament per recuperar la seva posició anterior, movent-se a través del grup de cap en les tres primeres voltes abans de tornar a prendre el quart lloc en la penúltima volta per reclamar 13 punts. Començant amb força en la primera cursa - corrent sisè i lluitant per la quarta - Laverty va patir un problema tècnic que resulta en un viatge a través de la grava al revolt dos a la volta 08:01 jubilació anticipada eventual cinc revolts més tard. Després d'un difícil començament de la jornada, Alex Lowes va muntar a una vuitena posició brillant en la primera cursa - després d'haver patit un gran accident en el warm-up. El seu equip Voltcom Mitja Lluna Suzuki va treballar incansablement per construir una nova GSX-R en l'horari break abans del començament del certamen inaugural, i el pilot britànic va retornar l'esforç per saltar tres llocs des de la seva posició de partida per portar a casa vuit punts. La segona cursa va veure Lowes celebració de desè per a l'obertura de 10 voltes i mirant a progressar als sis primers, abans que un accident al llevataps va treure una bandera vermella i el final de la seva cap de setmana. Un dia brillant i ventós va veure la pista de Califòrnia banyada en 21 ° C sol per l'acció d'obertura, com el d'Aprilia Marco Melandri va veure va ser el seu company d'equip per la victòria. Kawasaki Tom Sykes, finalment es va endur la victòria en la segona sortida amb el seu company d'equip David Salom prendre el premi EVO per a ambdues races. Voltcom Mitja Lluna Suzuki ara sembla gaudir de les llargues vacances d'estiu, mentre que torna a la seva seu del Regne Unit en la preparació per a la primera de les quatre jornades per al final, ja que el Campionat del Món torna a Jerez, a Espanya, el diumenge 7 de setembre. Eugene Laverty: "Hem posat en un munt de bona feina tot el cap de setmana però la primera carrera va ser acabat abans de començar, vam tenir un problema tècnic i vam aconseguir un parell de voltes que pengen en allà, però la moto estava en la seva sortida, de manera que en la volta vuit en què es va fer . A la segona cursa vaig aconseguir passar l'estona amb els pilots de davant, fins i tot quan la nostra moto no és tan fort amb el tanc ple de combustible i pneumàtics nous. A continuació, la GSX-R va començar a sentir-se molt bé i sabia que podia venir cap a ells, però la bandera vermella va sortir. Les renovades 7 esprints volta realment no ens convenen ja que estem sempre millor al final de les carreres. Nosaltres com a equip tenia el potencial de podis d'avui, els nois van treballar molt dur aquest cap de setmana, així que tots mereixíem abans de les vacances d'estiu - quart no era realment la recompensa que buscàvem ". Alex Lowes: "Ha estat un difícil dia dolorós i estic decebut amb la seva conclusió. Tinc una bona sensació i entesa amb la GSX-R avui mateix i el meu equip ha fet un gran treball aquest cap de setmana, així que és una pena que no poguéssim sortir amb més. Tinc moltes ganes de les vacances d'estiu que em donarà el temps per recuperar-se i continuar el meu entrenament perquè puguem tornar fort i llest per lluitar a Jerez ". Laguna Seca - eni FIM Superbike World Championship - Race One: 1 Marc Melandri (Aprilia) 35'07 782: .. 2 Sylvain Guintoli (Aprilia) 0905: 3 Tom Sykes (Kawasaki) 6.627: .. 4 Davide Giugliano (Ducati) 13.574:. 5 Toni Elias (Aprilia) 13.855 :. 8 ALEX LOWES (VOLTCOM MITJA LLUNA SUZUKI) 20.184: DNF EUGENE Laverty (VOLTCOM MITJA LLUNA SUZUKI) Laguna Seca - eni FIM Superbike World Championship - Cursa Dos: 1 Sykes 9'51 346: .. 2 Guintoli 1.014:. 3 Jonathan Rea (Honda) 2.793:. 4 EUGENE Laverty (VOLTCOM MITJA LLUNA SUZUKI) 3.681:. 5 Elias 4.165: DNF ALEX LOWES (VOLTCOM MITJA LLUNA SUZUKI)