3. Racing
  4. Test oficial de Moto GP a Qatar

Test oficial de Moto GP a Qatar

Últimes proves de la pretemporada

Els passats dies 23, 24 i 25 de febrer han tingut lloc els últims entrenaments lliures de Moto GP al circuit internacional de Losail, a Qatar. Atès que la carrera en aquest circuit es disputa de nit, els entrenaments han tingut lloc en caure el sol durant els tres dies.

El primer dia d'entrenaments Marc Márquez va fer el desè millor temps registrant una caiguda sense conseqüències mentre que Jorge Lorenzo va acabar 21è. Pel pilot mallorquí va ser la primera presa de contacte després de la seva lesió d'escafoides. Durant el segon dia d'entrenaments, els dos pilots de l'HRC van millorar la configuració de la seva RC213V. Márquez va completar 57 voltes, millorant el temps del primer dia en gairebé mig segon i obtenint el 5è lloc a la llista de resultats. Lorenzo va rodar un total de 44 voltes i també va millorar el seu temps en 1.348 segons.

Durant el tercer i últim dia d'entrenaments, els pilots es van trobar amb unes condicions de vent fort i una temperatura a pista més baixa que van protagonitzar diverses caigudes. Marc Márquez va rodar diverses voltes ràpides aconseguint un temps de 1'54.613 que el va col·locar 4º. Va realitzar un total de 144 voltes amb una caiguda sense seqüeles. Jorge Lorenzo va millorar la seva confiança amb la seva nova Honda alhora que el seu temps a 1'54.653. Tot i patir una caiguda, va aconseguir el 6è millor temps i va rodar un total de 115 voltes.

Honda Racing Corporation torna a casa fins a la primera cita del mundial els propers dies 8, 9 i 10 de març al mateix circuit de Losail, a Qatar, on es disputarà la primera cursa de la temporada.