Què estàs cercant?
  2. Notícies
  4. Podi per Márquez a Qatar, Pedrosa cinquè

Podi per Márquez a Qatar, Pedrosa cinquè

El equip Repsol Honda va començar el campionat 2016 amb bon peu, conseguint el tercer esglaó del podi a la cursa inagural, amb Dani Pedrosa en el top-five
Marc no va tenir un gran començament de la primera fila i es va trobar cinquè al final de la primera volta, darrere de Iannone, Lorenzo, Dovizioso i Rossi. El pilot de Repsol Honda va superar Rossi en la tercera volta per la cambra i va avançar a la tercera un parell de voltes més tard, quan Iannone va caure. Un tancament de batalla entre els quatre millors pilots es va produir, amb Márquez i Dovizioso tussling sobre el segon en les últimes voltes. Al final, Marc va ser el plaer de prendre un tercer lloc sòlida i ben guanyada acabat. Dani, que al contrari del seu company d'equip va triar un pneumàtic del darrere tou, havia començat bé des de la tercera fila i després controlada Maverick Viñales de principi a fi per la cinquena posició. Igual que Márquez, Pedrosa es va conformar per portar a casa punts decent en un circuit que havia resultat ser un desafiament per a ell. Tots dos pilots esperen a la segona ronda a Argentina en dues setmanes. Aquest és el moment 40a Marc s'ha destacat en el podi des que va entrar en la categoria de MotoGP (un impressionant 72,7% les 55 carreres en les que ha fet campanya per tant MotoGP), igualant el nombre de podis en la categoria reina aconseguit pel dues vegades 500cc campió del món de Barry Sheene.