2. Notícies
  4. Misano Round

Misano Round

Rea suma dues victòries més i reafirma el seu lideratge

Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc la vuitena cita del campionat al circuit Marco Simoncelli de Misano.
Durant la sessió de divendres els pilots del WorldSBK van realitzar els dos primers entrenaments en sec mentre que el tercer va quedar protagonitzat per la pluja. Durant el FP1, Jonathan Rea va mostrar ser el més ràpid en pista mentre que Tom Sykes va ser el cinquè més ràpid, no obstant això, durant el FP2 Sykes va millorar la seva marca. Tots dos pilots es van reservar durant el FP3 a causa de la pluja.

Dissabte, Sykes va aconseguir la pole tot i que el seu company Rea no va trigar a prendre-li la primera posició en pista durant la primera volta, marcant un fort ritme i aconseguint així la primera victòria del cap de setmana. Sykes no va ser capaç de seguir-lo i finalment va acabar en cinquè lloc.

Durant la cursa de diumenge, Jonathan Rea va sortir des de la tercera fila de la graella, però un cop més va demostrar tenir un bon ritme superant en l'última volta a Michael Van der Mark per aconseguir així la desena victòria de la temporada, a tan sols 0.334 d'avantatge. Tom Sykes va millorar la configuració de la moto i finalment va acabar cinquè, defensant el quart lloc en el mundial.

D'aquesta manera, Rea aconsegueix augmentar l'avantatge respecte als seus perseguidors, liderant el campionat amb 370 punts per sobre de Chaz Davies amb 278 punts, van der Mark amb 248 i Sykes amb 218.

La propera cita tindrà lloc a Portimao el proper 14 i 16 de setembre, on els pilots realitzaran un test oficial durant les vacances d'estiu.