Què estàs cercant?
  2. Notícies
  4. Márquez igual el récord de 54 victòries de Doohan conseguint una memorable victòria en el GP de casa a Aragó

Marc Márquez ha tornat al lloc més alt del podi en una cursa a territori espanyol des de finals del 2014 a València conseguint la victòria en el GP d'Aragó
Amb només 23 anys d'edat, Márquez porta el seu compte personal de carrera de 54 victòries, igualant llegenda australiana Mick Doohan. L'únic pilot que va d'any en guanyar quatre carreres, Marc ha ampliat el seu avantatge en el campionat a 52 punts sobre Valentino Rossi i Jorge Lorenzo sobre 66, amb quatre rondes per al final. La cursa ha estat molt difícil i estreta. Partint des de la pole, Marc va lluitar dur per superar a Maverick Viñales i Lorenzo, prenent la davantera en la segona volta. Poc després, un moment arriscat en la tercera volta podria haver canviat el resultat de la seva carrera; Marc gairebé perd la part davantera en el revolt 7 i gairebé va caure. Ell la va salvar, però es va deixar caure a la cinquena posició. Va prendre l'espanyol un parell de voltes de calmar-se i començar la seva recuperació; que va superar a Andrea Dovizioso a la volta cinc, Lorenzo en la setena volta, Viñales en la volta 10 i finalment Rossi a la volta 12. La va empènyer amb força durant unes quantes voltes per treure un buit, i després va aconseguir l'avantatge fins a la bandera a quadres. Marc va ser acompanyat al podi pel director d'Honda Motor Shinji Aoyama, que celebra la cinquena victòria d'un pilot d'Honda en les últimes set carreres i Honda estén el seu lideratge en la taula de posicions del constructor i de l'equip. Dani Pedrosa va lluitar tota la cursa amb la falta d'adherència dels pneumàtics, tant davantera com del darrere. En particular, va patir una degradació inusual de la roda davantera, que investigarà immediatament Michelin. Va ser una llàstima Dani no era capaç d'explotar el gran potencial que havia mostrat en les sessions de pràctica, però la seva determinació de lluitar amb força li va permetre guanyar els 10 punts que vénen amb el sisè lloc i per mantenir la seva quarta posició en la classificació del Campionat.