Què estàs cercant?
  2. Notícies
  4. Márquez anota punts preciosos, Pedrosa millora la seva velocitat

Márquez anota punts preciosos, Pedrosa millora la seva velocitat

Marc Márquez va obtenir punts molt importants amb un cinquè lloc al GP d'Àustria d'avui. En la línia, que va arrossegar els seus principals rivals per a la lluita pel títol, Jorge Lorenzo i Valentino Rossi, que va acabar
Marc, que estava recuperant d'un cop a l'espatlla després de patir una forta caiguda en la FP3 d'ahir, va aconseguir un bon començament i va entrar al primer revolt en tercera posició, però es va sortir i es va trobar en el cinquè al final de la primera volta. Es va callar de prop el grup de cap durant més de la meitat de la cursa, el control de Maverick Viñales darrere d'ell, però després d'un parell de petits errors, va perdre terreny progressivament i sàviament va decidir per una posició entre els cinc primers.

Dani va entrar al primer revolt 10 i va superar a Scott Redding en el novè lloc abans del final de la primera volta. Després va mantenir un bon ritme fins al final de la cursa, no tan lluny dels pilots de davant. En el camí, es va recuperar diversos més posicions i va millorar el seu feeling amb la moto.

La partida a la següent carrera a Brno en el termini d'una setmana, Marc lidera el campionat amb 181 punts, 43 més de Lorenzo i 57 per davant de Rossi. Dani és quart amb 105 punts, 33 darrere de la segona posició a la classificació. Marc Márquez

"Després de com ha anat ahir, estic content amb la carrera d'avui. El meu espatlla no li feia mal en qualsevol moment durant la cursa, així que no hi ha excuses allà. M'he pres la cinquena posició si l'hi oferissin a mi abans de començar la cursa. Jo sabia que les Ducati i Yamaha eren ràpid, de manera que aquest va ser el millor resultat possible i és positiu que només hem perdut cinc punts respecte a Lorenzo. Donades les dificultats que hem tingut, estava clar que el nostre objectiu era pensar en la lluita pel campionat. Vaig començar agressiva, ja que era l'única manera de tractar de lluitar amb el grup de cap, però després de fer un parell d'errors he perdut l'estela i va ser molt difícil recuperar-se de això. " Dani Pedrosa

"Vam ser millors en la carrera en comparació amb les sessions de pràctiques, ja que estàvem posant en temps similars als corredors al davant. Havíem estat una mica més lluny per endavant aquest cap de setmana, però avui hem fet un pas cap endavant i això és positiu. Ara cal seguir treballant per seguir avançant en la pròxima carrera, que serà el proper cap de setmana a la República Txeca ".