2. Notícies
  3. Racing
  4. Laverty torna en el podi a Sepang

Laverty torna en el podi a Sepang

El pilot del Voltcom Crescent Suzuki Eugene Laverty va aconseguir la tercera posició en el circuit internacional de Sepang a la primera cursa de la ronda en el eni FIM Campeonat del Món.
A partir de setè a la graella Laverty evitat la segona col · lisió cantonada, que va enderrocar tres corredors entre ells el seu company d'equip Àlex Lowes, i es va aixecar per accelerar ràpidament en la via del ramat corrent davant dels quatre genets. Desafiant seu ritme, l'irlandès Held cinquè lloc per al període inicial abans de les vuit Avançant a Aprilia Toni Elias i després de Ducati Chaz Davies tres períodes després. El manteniment de la velocitat constant en la seva potència-Yoshimura GSX-R, Laverty Celebrada a la tercera línia per prendre un podi ben merescut i de 16 punts en el campionat. La segona cursa es va posar en marxa a 16:30 hora local i hores efectives d'un període de la bandera vermella al forn, el 10 lap esprint de reinici Sobre fer poc per frenar l'impuls. Represa de la seva posició anterior de novena carrera Laverty va fer una carrera Decidit, la captura d'Honda Leon Haslam i la vinculació de Davide Giugliano Ducati i Davies abans d'executar fora de marc per agafar el següent grup i prenent el seu GSX-R1000 través de la línia de setena. Tot i la col · lisió en la primera volta, acabant la seva campanya de la primera cursa primerenca, Alex Lowes reagrupar per a la segona sortida, ocupant el novè lloc a la graella per al concurs final de la tarda. Després de la breu interrupció de la bandera vermella, es reinicia la cursa des de la 11a. La celebració de desè per la Majoria de les 10 voltes de la carrera més curta, el pilot britànic va empènyer la seva Suzuki GSX-R Giugliano passat per prendre el novè lloc en l'última volta. La temperatura de l'aire de 32 ° C va sortir de la pista una extremadament calent 52 ° C per a la primera cursa, arribant a 36 ° C i 59 ° C, respectivament, per a la sortida posterior. Aprilia Marco Melandri va poder més que el seu company d'equip per a la carrera de guanyar, amb una maniobra similar a l'última volta del dia li Atorga la dual. Voltcom Mitja Lluna Suzuki ara viatja de nou a les TIC de la seu del Regne Unit la motivació per continuar en la preparació de la Riviera de Rimini ronda al Misano World Circuit "Marco Simoncelli" a Itàlia el 22 de juny. Eugene Laverty: "Ha estat fantàstic tornar al podi en la primera cursa - una bona recompensa per a tots els nois perquè s'ho mereixien en el propòsit Donington em vaig tirar a la primera cursa, així que estem de tornada on pertanyem crec. La segona cursa, amb la distància més curta, no seguint el meu Suzuki Perquè estàvem millor a propòsit llantes velles que ha estat un cap de setmana positiu en tots i és bo estar finalment de tornada en els tres primers per primera vegada des Phillip Island ". Alex Lowes: "No hi ha molt que pugui dir sobre la primera cursa, definitivament pretenc apreses alguna cosa en la segona cursa. Realment no em sento bé del tot, va ser un gran impacte en la carrera d'un accident, cave profund i propòsit Va ser una bona experiència en general era nou circuit. És una gran pista aquí a Sepang i m'agradaria poder-haver fet millor, ara estic realment esperant amb interès objectiu Misano i veure el prop que podem arribar a la part davantera ". Paul Denning: "Després excel · lent podi d'Alex a Donington, a seguir fins que amb un podi d'Eugene en els requeriments propis de dificultat aquí a Sepang és un signe positiu Abebooks web tenen la GSX-R al parc de pilota i espero que puguem crear un impuls positiu addicional d'aquí un. Eugene no és en el millor dels termes amb un os trencat al peu dret i en general és una mica maltractada eficaç d'un accident de la prova la setmana passada, l'objectiu ho va fer molt bé per no deixar que l'afecten i per empènyer cap endavant amb tanta força i arribar al podi en la primera cursa. Va ser decebedor setè en la segona cursa, sóc el seu potencial era molt millor - crec que era molt factible per acabar quart, si la carrera no havia tallat a velles glòries una distància tan curta de només el 10 període. "Per Alex-ha estat una dura primera visita a la meta de Sepang que podríem haver vist un molt bon acompliment en l'actualitat. Només pren una cantonada en la primera cursa abans de ser violentament tret en l'accident provocat pel moviment molt erupció de Loris Baz Causat Alex Poques lesions justes i té cop molt sever al cap. Al capdavall ell sobre ho va fer molt bé a pujar a la moto a la segona carrera i encara millor per aconseguir un bon ritme, especialment en els últims cinc períodes i lluitar seu camí cap amunt en el top 10. Mirant endavant a Estem els propers tres carreres en circuits ens sentim molt positiu podria ser per a la moto i esperem arribar a Misano amb dos pilots i una certa sort estava del nostre costat. "