Què estàs cercant?
  2. Notícies
  4. Laverty torna a volar a Aragó

Laverty torna a volar a Aragó

Eugene Laverty es va sobreposar als dimonis de l'any passat per aconseguir en el circuit de Motorland Aragó a Espanya la cinquena posició en la primera cursa en un día impressionant.
Laverty va patir inicialment un mal començament del matí de la cursa , caient a 12 al final de la primera volta . Execució d'ample en les primeres etapes de relegar a si mateix encara més , l'irlandès va cavar profundament en la seva potència - Yoshimura GSX - R per recuperar el seu ritme , tancant la bretxa amb el grup de davant per mantenir vuitè en la volta 11 . Aquest últim terç de la carrera va veure Laverty revifar la càrrega més , intercanviant posicions amb dos Aprilia prendre la cinquena posició de la revolució final . La segona cursa inicialment va veure més potencial , abans d'un xoc amb un altre pilot va resultar en una caiguda de fins el 11. Reagrupament de nou, el corredor de la Mitja Lluna Voltcom Suzuki va prendre tot just quatre voltes per millorar la seva posició de qualificació , la celebració de la setena per a la majoria de la raça abans del seu temps més ràpid de la cursa en la volta 15 per creuar la línia en un sisè merescut . Alex Lowes continuar la seva progressió en l'escenari mundial amb un top ten de debut en el circuit espanyol . Un començament ferm permetre Lowes circuli en el vuitè per a la primera meitat de la carrera , abans de ser portat per un grup que lluita , ell degradar l'11 . El pilot britànic es va mantenir ferm durant els últims minuts , prenent l'Aprilia minvant de Marco Melandri en la penúltima volta per acabar desè . Un costat d'alta al revolt 13 a la segona volta de la cursa de la tarda va negar que el novell l'oportunitat de progressar seva educació campionat del món a bord de la Suzuki GSX - R1000 , però Lowes està convençut que tornarà la lluita com la següent ronda li restitueix a sòl més familiaritzats . La nova imatge 2014 calendari d'hora eni FIM Superbike World Championship va veure les carreres celebrades en llocs molt lluminosos i agradables al circuit d'Alcanyís , amb la cursa de la tarda aconseguint un màxim de només 19 ° C. L'actual campió Tom Sykes va continuar la seva forma dominant afegint tant la carrera guanya al seu assoliment Superpole del dia anterior . Campionat de l'afirmació de la Mitja Lluna Voltcom Suzuki continua en el temps de dues setmanes quan l'acció pista torna a l'emblemàtica ' Catedral' d'Assen , a Holanda el 27 d'abril . Eugene Laverty : " Salvem dos resultats decents avui . Pitjor dels casos hem d'estar entre els sis primers en cap carrera aquest any, va ser un cap de setmana difícil i aconseguim això ! A la primera cursa que teníem el potencial per lluitar per la tercera , però lamentablement va sortir de la pista dues vegades perquè estem tenint problemes amb el tanc ple de combustible i el control de fre motor al principi. Jo tenia el mateix problema en la segona cursa , però jo només havia de tenir més cura . Al final de la primera cursa , estàvem molt fort; la segona cursa vaig tenir un bon ritme , però a la primera volta Toni Elias em va colpejar i em va traslladar de nou a vuitè dotzena posició . Aquest mal a la meva carrera de molt, així que vaig haver de lluitar per acabar sisè , però puc almenys tenir un somriure en això . " Alex Lowes : "He lluitat amb la moto i la pista aquest cap de setmana . Les vuit primeres voltes de la cursa al matí em vaig sentir bastant bé , però després el pneumàtic deixats bastant, així que només em vaig assegurar acabar . Hem fet algunes millores a la moto al descans i en realitat em vaig sentir millor en la primera volta de la segona cursa , fins a la crisi , i la resta és història . Vaig marcar tres punts en la meva primera cursa , vaig marcar cinc aquí , així que almenys jo estic millorant ! Anem a una pista que conec següent , el que és realment bo per a mi . Òbviament serà més fàcil per a mi per millorar quan sé la pista i espero que serà més fàcil d'aconseguir la bicicleta creat , així , així que estic desitjant que arribi " . Paul Denning - Director d'Equip : " Dues carreres difícils avui en dia per a l'equip , però un cinquè i un sisè per Eugene no eren tan dolents resultats en termes de punts , i podria haver estat molt pitjor en base a les posicions de carrera primerenca . Eugene va fer molt bé per esgarrapar el seu camí de retorn a la contesa , i el que ell va anotar avui s'espera que sigui molt important per a nosaltres ja que la temporada avança . Corba d'aprenentatge d'Alex a nivell de campionat mundial segueix - la pista d'Aragó és particularment difícil i que vingui aquí amb cap prova i anar cap a peus amb els millors pilots de Superbike al món no seria fàcil . Ell va fer un bon progrés en tot el curs del cap de setmana i va ser una pena que l'accident a la segona cursa no ho va deixar continuar aquesta corba d'aprenentatge . Passem a Assen , Imola i Donington per a les pròximes tres carreres , i com a equip estem segurs que aquests circuits s'adapti a la Suzuki millor i que serem capaços de lluitar pels podis . " Aragon - eni FIM Superbike World Championship - Race One : 1 Tom Sykes ( Kawasaki ) 33'38 583 : .. 2 Loris Baz ( Kawasaki ) 4.275 : . 3 Jonathan Rea ( Honda ) 8.418 : . 4 Chaz Davies ( Ducati ) 15.715 : . 5 EUGENE Laverty ( VOLTCOM MITJA LLUNA SUZUKI ) 19.305 : 10: ALEX LOWES ( VOLTCOM MITJA LLUNA SUZUKI ) 29.863 : Aragon - eni FIM Superbike World Championship - Cursa Dos: 1 Sykes ( Kawasaki ) 33'37 .223 : .. 2 Baz ( Kawasaki ) 0338 : . 3 Marc Melandri ( Aprilia ) 0470 : . 4 Sylvain Guintoli ( Aprilia ) 5.429 : . 5 Rea ( Honda ) 8.861 : 6. EUGENE Laverty ( VOLTCOM MITJA LLUNA SUZUKI ) 15.986 : DNF ALEX LOWES ( VOLTCOM MITJA LLUNA SUZUKI ) :