3. Racing
  4. Gran Premi de Moto GP a Jerez

Gran Premi de Moto GP a Jerez

Márquez recupera el liderat

Els dies 3, 4 i 5 de maig es va disputar la primera cita europea de Moto GP al Circuit de Jerez - Ángel Nieto.

Durant la primera sessió d'entrenaments, els pilots de l'equip Repsol Honda es van centrar en configurar les seves motos per a la nova pista, aconseguint estar en els primers llocs en les llistes de temps combinats. Jorge Lorenzo va tenir el millor divendres fins a la data aconseguint el quart millor temps mentre que Marc Márquez va ocupar el segon lloc.

Dissabte tots dos van passar directes a la Q2 on van haver temps molt ajustats. Márquez va poder assegurar la primera fila per la sortida de carrera però Lorenzo no va tenir va córrer la mateixa sort. El pilot mallorquí va patir una caiguda sense conseqüències que el van situar en la 11a posició.

Diumenge els fans van ocupar el circuit des de primera hora del matí esperant ansiosos per gaudir de les carreres. Marc Márquez no els va deixar indiferents i al primer revolt ja va ocupar el primer lloc guanyant distància respecte als seus rivals i portant-se la victòria, la número 46 en Moto GP. D'aquesta manera Márquez recupera el liderat del campionat amb 70 punts, a un del segon classificat, Alex Rins.

Jorge Lorenzo va tenir una carrera difícil, encara segueix adaptant-se a la seva nova Honda i va creuar la línia en el 12è lloc. No és la posició desitjada però segueixen treballant per millorar.

El proper dilluns 6 els pilots d'Honda participaran a la prova oficial que es realitzarà en el mateix circuit de Jerez i posteriorment viatjaran a França per disputar el següent Gran Premi que tindrà lloc del 17 al 19 de maig.