2. Notícies
  4. ELS DOS PILOTS DEL KRT ACABEN EN EL PODI A IMOLA

ELS DOS PILOTS DEL KRT ACABEN EN EL PODI A IMOLA

Cursa 2 a Imola

Després que una bandera vermella detingués la segona carrera de WorldSBK de Imola, es va reiniciar la carrera de nou a 18 voltes veient als pilots del KRT Jonathan Reva i Tom Sykes acabar segon i tercer, respectivament. En la classificació del campionat, Jonathan ha augmentat el seu avantatge a 74 punts i Tom ara està en tercer lloc. En un dia ple de retards i falses sortides en les dues principals categories del campionat en el circuit de Imola de 4.936km, la segona carrera del WorldSBK del cap de setmana es va engegar amb Sykes en la pole position i Reva en vuitena posició - segons les regles que regeixen la graella de la segona carrera.

Malgrat el desavantatge de sortir avui des de la tercera fila, en acabar ahir la carrera 1 en segona posició, Reva ha acabat de nou segon, acabant a 3.739 segons del doble guanyador del cap de setmana Chaz Davies.

Sykes va fer el millor sortint des de la pole position i mantenint la primera posició durant 6 voltes fins que Davies li va passar, després Tom es va veure obligat a treballar dur per reduir els efectes d'una configuració poc òptima en algunes corbes.

A mesura que la carrera passava, Jonathan també va passar a Tom, en la volta 12 i els dos pilots del KRT es van mantenir relativament junts fins a la bandera de quadres. Sykes es va quedar a 4.342 segons de la victòria en la segona carrera, acabant en el tercer calaix del podi.

En la classificació general, després de cinc rondes i deu carreres, Reva té 235 punts, Davies 161 i Sykes 160.

La propera cita serà a casa dels pilots del KRT en el circuit de Donington Park. Les carreres seran el dissabte 27 i el diumenge 28 de maig.

DECLARACIONS:

Jonathan Reva (Pilot del Kawasaki Racing Team): "La carrera d'avui ha estat difícil en alguns moments, especialment perquè vaig cometre un error en entrar en la chicane Variant Bassa i vaig perdre les posicions que havia guanyat en les primeres corbes i sinó hagués perdut aquestes posicions tindria alguna cosa extra - tal vegada no hauria guanyat la carrera - però segur que m'hagués anat amb Chaz. Em vaig quedar atrapat darrere d'un grup amb una mica menys de ritme però quan vaig arribar a les posicions davanteres ja no era capaç de mantenir un ritme constant. Estava massa lluny de Chaz, però avui hem reduït a la meitat el marge de Chaz a la meva segona posició en comparació d'ahir. Vaig córrer amb el nou prototip de pneumàtic davanter tou i en aquestes temperatures crec que era potser una opció massa tova per a la nostra moto. En general estic content d'haver augmentat el nostre liderat en el campionat, guanyar 40 punts i pujar al podi dues vegades en el que probablement no és nostra millor pista. Ha estat un cap de setmana realment positiu ".

Tom Sykes (Pilot del Kawasaki Racing Team): "Hem tingut un bon començament de carrera i sabia que aquesta era una bona oportunitat. Vaig haver de fer una bona sortida i empènyer amb força des del principi. Sabia que la velocitat de Chaz era increïble i sabia que Jonathan també la tindria. Finalment, Jonathan i jo vam estar bastant igualats. Hi havia dues àrees del circuit on no podia conduir amb el meu propi estil i sofria per girar la moto. Els temps per volta no han estat del tot dolents. Chaz va tornar a donar avui un altre pas i també nosaltres vam donar un altre gran pas sobre la resta de pilots. Hem millorat la configuració de la moto d'ahir a avui, però sent realista acabar avui tercer és una bona posició. Estic relativament content amb la carrera d'avui, encara que la primera carrera d'ahir ens va decebre una mica ".