Què estàs cercant?
  2. Notícies
  4. Debut amb pòdium per Lowes amb pluja en el traçat mullat d'Assen

Debut amb pòdium per Lowes amb pluja en el traçat mullat d'Assen

Alex Lowes demostra pedigrí assegurant el seu primer podi eni FIM Superbike World Championship amb el segon lloc en la tarda plujosa en la segona cursa al Circuit TT Assen a Holanda
Lowes , a partir de la novena posició de la graella , va lluitar dur en el seu Yoshimura - powered GSX - R per desafiar els pilots de cap, reclamant el segon lloc en la quarta volta , i l'establiment de la primera de les seves tres voltes ràpides de la carrera . El pilot britànic semblava impertorbable per dos reinicis de la tarda a causa de la forta pluja pronosticada mentre continuava caçar eventual guanyador d'Honda Jonathan Rea . Tancar la bretxa en el front , l'anglès va establir dues voltes impressionants , per adjudicar Volta Ràpida Pirelli amb un 1'52 975 en la seva penúltima revolució , per reclamar la seva podi debut en només el seu tercer cap de setmana en l'escenari mundial . Lowes havien dominat prèviament el seu millor resultat del campionat fins al moment amb un novè lloc en la cursa del matí un. Batallant amb un nombre de corredors que el principiant va posar el seu temps personal més ràpid en la volta 12 abans de la cursa es va acabar prematurament en una bandera vermella a la volta 17 , en veure d'Aprilia Sylvain Guintoli victoriós . El patiment de les desgràcies de la Superpole del dia anterior , Eugene Laverty va tenir un cap de setmana per oblidar tot i la prometedora forma mostrada en els dos primers dies a bord del seu Suzuki GSX - R1000 . Amb dues sortides difícils cavalcar dur per recuperar llocs, registrant la velocitat més alta del cap de setmana de 291,7 kmh en la primera cursa , però finalment va sucumbir a les condicions , el joc fora de les dues curses . Un dia agitat , la cursa del matí es va dur a terme en un lloc fresc i sec de 15 ° C , però a la tarda va donar pas a la pluja torrencial , el que resulta en un retard d'una hora , abans de reiniciar final i deu voltes de la cursa es va posar en marxa dues hores més tard del previst . Voltcom Mitja Lluna Suzuki ara torna a la seva seu del Regne Unit amb un seguit d'informació i confiança de cara a la quarta ronda de la visita del campionat a Imola a Itàlia en el temps de dues setmanes . Alex Lowes : "És fantàstic , que va ser una gran carrera per a mi i és molt bo per a l'equip perquè aconsegueixi per fi al podi ! Va ser una cursa en mullat , de manera que mai és tan bonic com pujar al podi en el sec , però estic molt feliç i espero que això es pot posar en marxa la temporada després de les lesions . Ha estat un inici molt difícil de l'any per a mi , i ara tinc alguns bons punts a la pissarra i un podi , estic desitjant que espero millorar tant jo com la moto , i veure si podem ser una mica més a prop de la part davantera en el sec ! " Eugene Laverty : " Hem tingut un mal començament en la primera cursa , però vam tenir un bon ritme ; que era un clar 11 punts , així que estic molt enfadat que em va tirar els lluny . La segona cursa Acabo de tenir una terrible sensació amb la moto , després que ens vam anar fora de la línia només tenia absolutament cap adherència darrere i va ser un accident esperant a succeir ! Amb tres voltes per al final vaig pensar : ' M'he allotjat en aquest moment ' i de sobte vaig fer un 180 i jo estava en l'aire . Un terrible dia, dos no - acabats és un gran desastre . Aquesta va ser una pista on em vaig sentir que podíem ser fort , divendres i dissabte que vam estar , per així deixar sense punts és una gran decepció " . Paul Denning - Director d'Equip : " El punt culminant òbvia d'un dia difícil carrera aquí a Assen era magnífic passeig d'Alex per segon d'aquesta tarda . L' equip va fer alguns canvis molt positius per a les condicions d'humitat després de la detenció i va permetre a Alex a muntar al seu màxim potencial . Per arribar des de la desena posició en la primera volta fins gairebé estar en una posició guanyadora al final i per assegurar la volta ràpida de la cursa en contra d'aquest nivell de competència va ser un esforç impressionant i hauria de donar Alex va renovar la confiança a mesura que avancem a Imola . Avui ha estat molt cruel amb aspiracions de campionat d'Eugene , sobretot després d'una actuació positiva per part d'ell i la moto durant el divendres i el dissabte, i un sentiment genuí pel pilot i l'equip que es tractava d'una carrera que podríem desafiar guanyar . Les coses anaven malament a la Superpole , quan la pluja va interrompre les coses per als dos pilots , però per al Eugene posició a la graella , juntament amb obertures molt pobres , afegeixen molta pressió i que només poden ser agraït que ell està completament en forma, ja que , òbviament , amb dos accidents de TI sempre pot ser molt pitjor . "   Assen - eni FIM Superbike World Championship - Race One : 1 Sylvain Guintoli ( Aprilia ) 25'56 636 : .. 2 Tom Sykes ( Kawasaki ) 1.259 : . 3 Jonathan Rea ( Honda ) 4.116 : 4 Loris Baz ( Kawasaki ) 4.459 : .. 5 Toni Elias ( Aprilia ) 23.728 : . 9 ALEX LOWES ( VOLTCOM MITJA LLUNA SUZUKI ) 27.971 : DNF . EUGENE Laverty ( VOLTCOM MITJA LLUNA SUZUKI ) Assen - eni FIM Superbike World Championship - Cursa Dos: 1 Rea ( Honda ) 19'09 464 : .. 2 ALEX LOWES ( VOLTCOM MITJA LLUNA SUZUKI ) 2.222 : 3 Davide Giugliano ( Ducati ) 4.955 : .. 4 Tom Sykes ( Kawasaki ) 13.089 : . 5 Leon Haslam ( Honda ) + 13.639 : DNF . EUGENE Laverty ( VOLTCOM MITJA LLUNA SUZUKI ) : Classificació del Campionat del Món : 1 Sykes 108 : .. 2 Guintoli 96 : 3 Baz 93 : . 4 Rea 89 : . 5 Melandri 69 : .. 8 EUGENE Laverty ( VOLTCOM MITJA LLUNA SUZUKI ) 46 : 10 ALEX LOWES ( VOLTCOM MITJA LLUNA SUZUKI ) 36 . :