2. Notícies
  3. Racing
  4. Bona actuació del Team Pata Yamaha WSBK a Tailandia

Bona actuació del Team Pata Yamaha WSBK a Tailandia

Sylvain Guintoli va aconseguir una sisena posició a la segona cursa en el Gran Premi de Tailandia, en canvi Alex Lowes es va tindre que retirar per problemes mecànics.
La majoria dels 81.346 sana assistència del Weeknd va ser testimoni el dia més calorós va sentir tan lluny en el Circuit Internacional de Chang com la temperatura de l'aire de 36 ° C escalfar l'asfalt a mitjans dels anys 40 quan va començar la carrera WorldSBK final. Sisena apagar els llums, les voltes inicials van veure Guintoli lluitant per la posició amb el seu company d'equip, ja que tots dos empesos cap al grup davanter, de 34 anys d'edat, avançant un lloc en el pilot més jove de Yamaha a la tercera volta. El manteniment del seu ritme malgrat un atac de Nicky Hayden, el ritme del francès va mantenir la seva YZF-R1 en la lluita pel cinquè - Torres sosté darrere, mantenint el seu enfocament en Hayden davant. Mantenir la calma, Guintoli va concloure la seva segona cursa tailandesa WorldSBK en la sisena posició, amb el que el seu total de 40 punts al pilot i retenir el cinquè lloc en la taula de posicions. Una altra gran començament va veure Lowes saltar dues posicions de la seva setè lloc lloc quadrícula com el concurs de diumenge es va posar en marxa. La seva determinació empenyent cap a la part davantera, que a daus amb Chaz Davies en el quart lloc en creuar la línia per segona vegada, abans de la batalla subsegüent per al cinquè lloc en la següent volta li va perdre terreny i la posició al seu company d'equip. Continuant per córrer constantment en la recerca de el grup davanter, volta 10 va ser testimoni d'una sortida primerenca per al pilot britànic, retirant-se al seu YZF-R1 a la cinquena corba amb una qüestió tècnica prematura. L'equip de Pota Yamaha WorldSBK Oficial ara torna a Europa en la preparació per a la primera cursa del campionat a Espanya, a Motorland Aragó, el dissabte 2 d'abril.