2. Notícies
  4. Cursa difícil per al Repsol Honda Team a Silverstone

Cursa difícil per al Repsol Honda Team a Silverstone

Gran Premi de Gran Bretanya

El GP d'avui Silverstone ha estat una cursa dura per al Repsol Honda Team, amb Marc Márquez obligat a retirar-se a la volta 14 mentre lluitava per la victòria.
Marc va estar al capdavant des del principi, va començar bé des de la pole position i va establir un nou rècord de carrera de 2'01.560 "a la volta 10. Després, mentre seguia de prop l'eventual guanyador Andrea Dovizioso i Valentino Rossi, va patir un problema amb el motor de la seva moto. Va ser el primer abandonament de Marc provocat per un problema tècnic des que està a MotoGP amb el Repsol Honda Team desde 2013. El motor serà retornat a HRC a Japó per a la seva avaluació.
Dani Pedrosa ha aconseguit anar gairebé un segon més ràpid que el seu ritme de entrenaments, però no ha pogut mantenir-se amb els pilots davanters i, en definitiva, ha igualat la seva posició de classificació amb un setè final.
Marc és ara segon a la classificació del campionat, 9 punts per darrere de Dovizioso. Els 9 punts que Dani ha marcat li permeten mantenir-se 35 punts del cinquè lloc.