2. Notícies
  3. Racing
  4. Un setè lloc meritori per Cluzel a Laguna Seca

Un setè lloc meritori per Cluzel a Laguna Seca

El piltot Jules Cluzel finalment va aconseguir un setè lloc impressionant a meta en primera FIM Superbike cursa del Campionat del Món d'avui eni a Laguna Seca als Estats Units en la tercera vegada de demanar després de dues parades de
El nou calendari del Mundial de Superbikes significava que una cursa es va córrer el dissabte a aquest esdeveniment a Estats Units i va resultar que es va fer encara més agitada del previst ja que la carrera de 26 voltes va tenir tres obertures després d'una sèrie d'incidents que van causar dues de color vermell- banderes . Carrera un es va aturar després de sis voltes completades quan una bicicleta va xocar contra la barrera de seguretat , causant una perforació en una de les tanques d'aire que envolta el circuit de Laguna Seca 3610 m . La cursa es va aturar i un reinici ordenat dels 20 - voltes restants. Això també va ser llavors marcat per un incident similar, el que porta a una tercera obertura de ser major de 12- voltes . Cluzel començar la cursa des de la vuitena posició de la graella - la posició que ocupava quan es va aturar la cursa anterior - i en la volta i tres anys s'havia traslladat fins al setè , però en els primers dos voltes que havia perdut un munt de temps i no va poder per tancar la bretxa en la part superior -sis. Ell va fer una carrera solitària de les voltes per al final , però va mantenir un ritme constant i coherent per consolidar la seva posició i creu que les dades que va reunir de carrera truncada d'avui l'ajudarà en cas de 26 voltes de demà . Blake jove va donar bon compte de si mateix en el seu debut Crescent Suzuki Fixi , com a pilot substitut del lesionat Leon Camier . Young va ser capaç de beneficiar de les aturades , ja que li va permetre seguir fent petits ajustaments a la seva màquina i obtenir més oportunitats de carrera a partir de la Suzuki GSX -R . A la tercera versió de la primera cursa , Young va començar a partir de la 13a posició - i la millora de la seva posició de qualificació , de 17 - i després va perseguir i li va passar la fàbrica d'Honda munta regular de Superbike Michel Fabrizio per passar a la 12a posició , un lloc que va ocupar fins la bandera . Jove es va mostrar satisfet amb el seu esforç i creu que avui dia li donarà més confiança de cara a la cursa de diumenge . Procediments d'avui va tenir lloc al sol brillant sota un cel blau amb l'augment de la temperatura de l'aire a 27 ° C. De Kawasaki Tom Sykes es va emportar la victòria per augmentar el seu avantatge al capdavant del campionat . Demà serà la segona cursa del cap de setmana comença a les 14.00 hora local ( 22.00 BST ) , quan tant el Fixi Crescent Suzuki nois es busca fer més millores i impulsar millors resultats . Jules Cluzel : "A la Superpole d'aquest matí hem millorat la sensació de la moto bastant i l'únic problema que tenia en les tres sessions va ser que no tenia pneumàtics de qualificació per a la sessió final , així que no podia pressionar per millorar el meu temps . La fase de classificació en realitat no funcionen tan bé per a nosaltres i jo vam fer el meu temps per volta més ràpid amb un pneumàtic de carrera de totes maneres. Jo estava molt feliç , però encara tenia algunes preguntes sobre on podem millorar, però el bo d'avui ha estat les tres obertures per a la carrera perquè hem estat capaços de provar coses diferents cada vegada . A la primera part no va ser molt bona i jo no estava molt content , però en la segona cursa hem millorat els cronos i coses sentien més fàcil , tot i que estava perdent el front molt, pel que en la tercera sortida que hem millorat , però va fer alguns altres problemes per a nosaltres ! Tenim alguns bons dades ara i crec que podem millorar més demà . He perdut potser dos segons en les primeres dues voltes de la cursa final - potser més - i no podia agafar el primer grup , però no he perdut més temps amb els nois que estaven al davant de mi , encara podia veure'ls, així que estava content amb això . Crec que tenim algunes bones coses per millorar i que aquests no siguin massa difícils de millorar en " . Blake Young : "A mesura que els nois en l'equip dirien " que era molt bonica avui '. Parlant seriosament , ha estat una gran experiència i estic feliç d'estar a la pista de carreres en el Fixi Crescent Suzuki GSX -R - Em sento a casa ja. La cursa va sortir més al meu favor del que probablement mai podria tenir amb totes les banderes vermelles . Mai no agrada veure'ls perquè significa que la gent possiblement podrien resultar perjudicats , però semblava que tots els nois es van aixecar i estaven bé. Aquestes banderes vermelles ens va donar temps per fer ajustaments a la moto i amb cada un que va fer la moto millor . Em vaig quedar molt content amb el treball que l'equip va fer avui i no puc agrair prou . Tots els nois aquí al equip , òbviament , com un millor resultat - i així anava jo - però anem a tenir 12 avui i veure si podem millorar demà " . Paul Denning - Director d'Equip : "Avui ser la primera vegada que el Mundial de Superbikes tractar el format dissabte carrera i va ser sens dubte memorable ! Tots dos dels nostres nois van fer treballs molt sòlids en les tres de la carrera comença i va funcionar bé per Blake qui va tenir l'oportunitat d'aturar i considerar l'ajust de la GSX - R i com podia adaptar encara més per adaptar al seu estil com es va fer més familiaritzats amb la moto . "El resultat final de la setena de Jules era ben merescut i per a un novell de Superbike en la seva primera visita a la Llacuna , l'equip està molt satisfet amb els seus esforços . Estem només cal una petita quantitat de poder córrer amb el grup de cap i sis anys i espero que puguem treballar en la configuració i potser la tria de pneumàtics perquè la moto una mica més fàcil per a ell . Basat en el potencial Jules mostrat avui anem a donar-li la millor oportunitat que pugui. " Laguna Seca - eni FIM Superbike World Championship - Race One : 1 . Tom Sykes ( Kawasaki ) , 16'55 703 : 2 . Chaz Davies ( BMW ) 1.253 : 3 . Eugene Laverty ( Aprilia ) 2.454 : 4 . Marco Melandri ( BMW ) 2.650 : 5 . Sylvain Guintoli ( Aprilia ) 3.430 : 7 . Jules Cluzel ( Fixi MITJA LLUNA SUZUKI ) 9.134 : 12 . BLAKE JOVE ( Fixi MITJA LLUNA SUZUKI ) 21.767 :