Què estàs cercant?
  2. Notícies
  4. Un Camier lluitador aconsegueix el Top-10

Un Camier lluitador aconsegueix el Top-10

FIXI Crescent Suzuki corredor Leon Camier es va aixecar d'una caiguda enorme en la primera cursa d'avui Eni carrera FIM Superbike World Championship a Magny-Cours a França per gravar un valent lloc 10 º en la segona cursa.
Camier s'havia obert camí fins al sisè lloc en la final de la novena volta en la primera cursa, tot i les difícils condicions causades per les fortes pluges a tot el circuit de 4.411 m francès. Després va patir un accident enorme, que va donar lloc al que es va catapultar fora del seu Yoshimura amb motor GSX-R i en la grava. L'anglès va quedar atrapat sota la màquina i només podia posar-se dret una vegada que els comissaris s'havia tret la bicicleta, va fer el seu camí de retorn a boxs, però òbviament estava en molt mal. Camier va ser aprovada en forma per al segon 23-lap carrera i es van alinear en les condicions més seques en novena posició de la graella. Ell va fer una mala sortida, mentre intentava adaptar-se als embats del seu cos havia patit - la majoria pel seu costat esquerre - i causa d'un problema amb l'electrònica, probablement a causa de la caiguda en la primera cursa, el que va fer la moto molt difícil de muntar. Al final de la segona volta va ser en 17, però Camier reagrupar i van començar a arrencar els genets al davant d'ell al llarg de la carrera. Es va obrir camí fins al 10 per l'inici de la penúltima volta i va ocupar el càrrec fins al final de la cursa, tot i ser un malestar considerable.

John Hopkins no estava a la xarxa avui en dia després de retirar-se de les actuacions del cap de setmana, el dia d'ahir després d'una reaparició de la seva lesió al maluc. Ell va fer l'anunci avui que prendrà la temporada 2013 fora a ficar-se de nou en plena forma i tornar a avaluar les seves opcions una vegada que ha tornat a la força.

La victòria d'avui la primera cursa va ser presa per Sylvain Guintoli amb Ducati a la seva terra natal, amb Tom Sykes corrent a la victòria en el segon esdeveniment per impulsar la lluita pel títol correcte per al cable. Italià Max Biaggi va creuar la meta en cinquena posició en la segona cursa, que va ser suficient per donar-li la corona del campionat pel marge més petit en la història de Superbike. Biaggi es va portar el seu segon títol de WSBK - Campionat del Món sisè en la seva carrera - per només 0,5 punts de Sykes.

FIXI Crescent Suzuki farà una prova a Aragó a finals d'aquest mes i també farà l'anunci de Camier company d'equip per l'any que ve molt aviat. La data provisional per a la primera ronda del 2013 és el diumenge 24 de febrer al Circuit de Phillip Island a Austràlia.

Leon Camier:

"Estic molt content amb el nostre rendiment en condicions d'humitat, però no era ni una carrera mullada, ni seca i que és el pitjor possible. Tot anava bé fins que vaig sortir de la corba 11 i era de vores altes. Estava voltejat a l'aire i va caure pesadament al braç esquerre i el cap i després la moto va caure sobre meu i jo no em podia moure. Semblava edats abans de ser retirat i vaig ser capaç d'aixecar. Em vaig sentir molt adolorida, però per sort No m'havia trencat res, tot i que el meu braç esquerre s'havia pres un vell dret pallissa.

"El FIXI Crescent Suzuki estava en una mica d'embolic, però els nois van fer un gran treball perquè estigui llest a temps per a la segona cursa i es van alinear a la graella acord. Des del primer moment, vaig sentir que la moto no era tot bé - no és realment sorprenent després de la seva greu accident -. i era difícil de muntar l'electrònica no es sentia del tot bé i no he tingut un gran començament, però jo estava decidit a portar la bicicleta a casa i això és el que vaig fer . Tot i que la temporada no va acabar de la manera que s'esperava, el progrés que l'equip ha fet amb la Suzuki FIXI Crescent em fa sentir molt optimista sobre el futur. La moto ha arribat a salts-i la pista des del començament de la temporada i Ja estic desitjant que arribi la meva pròxima vegada hi - una vegada que he descansat meu braç esquerre una mica! "

Jack Valentine - Director d'Equip:

"Ha estat probablement la més estranya temporada que he conegut, però la bona notícia és que, gràcies a tot el treball dur de l'equip han fet, hem demostrat que la FIXI Crescent Suzuki pot ser una moto competitiva i córrer amb el millor . Era una llàstima que les condicions eren tan traïdor a la primera cursa, fent la vida difícil per a tothom - però així és com les curses de vegades és Lleó va prendre martelleig real en l'accident i va tenir moltes agalles per a ell arribar a la moto. en la segona cursa i, en definitiva, crec que ho va fer molt bé per aconseguir un top-10 ".

Magny-Cours - FIM Superbike World Championship - Cursa Un: 1. Sylvain Guintoli (Ducati), 44'06 299: 2. Marco Melandri (BMW) 44'12 426: 3. Tom Sykes (Kawasaki) 44'22 894: 4. Maxime Berger (Ducati) 44'28 156: 5. Leon Haslam (BMW) 44'31 448. DNF: Leon Camier (FIXI Crescent Suzuki).

Magny-Cours - FIM Superbike World Championship - Race Two: 1. Sykes 38'15 725: 2. Jonathan Rea (Honda) 38'17 079: 3. Guintoli 38'18 118: 4. Eugene Laverty (Aprilia), 38'28 847: 5. Max Biaggi (Aprilia) 38'29 680. 10. Leon Camier (FIXI Crescent Suzuki). 38'52 942: