Què estàs cercant?
  2. Notícies
  4. Top-10 per a Camier a la primera carrera de Misano

Top-10 per a Camier a la primera carrera de Misano

Fixi Crescent Suzuki corredor Leon Camier va tenir un 10 º lloc impressionant en la primera cursa en la setena ronda de la ENI FIM Superbike World Championship a Misano a Itàlia
Camier va començar a partir del 14 a la graella i va ser ràpidament en el ritme i embolicada en una batalla de diverses bicicletes per als primers 10 llocs. Com avançava la carrera Camier va tractar d'empènyer, però la naturalesa tècnica del circuit de 4.226 m italià va fer molt difícil avançar. Amb dues voltes per al final Camier s'havia obert camí fins al 12, abans de passar a dos corredors en la mateixa volta per passar a 10, una posició que va mantenir fins a la bandera a quadres. A la segona cursa, Camier va ser en el novè per la cinquena volta, però un accident va arruïnar les seves possibilitats de millorar en la seva carrera d'un dels resultats. Ell era sa i capaç de tornar a la seva potència Yoshimura Suzuki GSX-R i reincorporar-se a la carrera per intentar salvar alguna cosa. Camier perseguir el paquet i, finalment, va arribar a casa en el lloc 15 d'una final de punts, posició d'anotar i els pensaments del que podria haver estat.John Hopkins va anotar punts en la segona carrera que va completar el seu primer cap de setmana la cursa doble de la temporada. Ell va acabar les últimes voltes les 24 de la primera cursa en 17 ª posició, abans de portar a casa de la màquina en el lloc 14 -, tot i ser colpejat per un altre pilot d'alta revestiment al davant d'ell - per anotar els seus primers punts des de la tercera ronda de la seva lesió-hit temporada. Hopkins tindrà el consol de completar les primeres voltes de 48 de les dues curses d'avui dia, sense efectes negatius de les seves lesions recents i tractarà de ser més fort per a la ronda d'aquí a tres setmanes.Les carreres d'avui dia es van dur a terme en condicions càlides i assolellades, amb temperatures de la pista d'aixecar a 41 ° C. Italià Max Biaggi a Aprilia es va endur la victòria a la seva terra natal en les dues carreres per ampliar el seu avantatge en el títol.FIXI Crescent Suzuki proper serà en acció de les carreres al circuit de Motorland Aragó a Espanya el diumenge 01 de juliol per la vuitena ronda del campionat.Leon Camier:"Sé que els resultats no es veuen molt bé, però estic bastant content amb el nostre potencial avui - sobretot la segona cursa. Vam fer una mica d'una aposta amb la configuració en la primera cursa, perquè les condicions eren una mica més fresc del que havia estat, però la configuració no van donar en el clau i l'adherència no era massa bo, així que els pneumàtics portaven a terme molt ràpidament. Vaig muntar tan dur com vaig poder, va mantenir un ritme constant i va acabar 10 º."La moto em vaig sentir molt bé en la segona carrera i jo llepava amb rapidesa des del principi. He fet un munt de progrés i estava gaudint de mi mateix que passa la gent. Tot se sentia còmode fins que una xivatada al revolt quatre. Crec que podria haver anat una mica més lenta i més forta del normal i la part frontal plegada sobte i em vaig plantar allà. Vaig tornar a la moto i, una volta més tard, jo era només de quatre dècimes d'un segon més lent que el meu millor volta anterior. Durant la carrera em vaig posar temps iguals a tots els pilots de cap, excepte Biaggi. Jo era el pilot més ràpid en el sector quatre, en segon lloc en el sector cinc i el tercer en un sector, que mostra el bé que la FIXI Crescent Suzuki anava - probablement el millor que ha estat tot l'any! Em sento molt positiu a partir d'avui i ara tot el que hem de fer és clavar la qualificació i estarem allà dalt lluitant amb els nois ràpids per segur. "John Hopkins:"No puc dir que estic molt content amb els resultats, però estic content perquè he fet 48 voltes avui en condicions difícils sense cap problema i estic recuperant la meva confiança. Jo no vaig fer un començament particularment bo en la primera cursa i després he retardat en el trànsit. Em va prendre una mica de temps, però un cop en el clar vaig tractar de romandre constant durant tota la carrera. Els meus temps de tornada al final de la cursa eren bones, així que és una pena que vaig perdre contacte des del principi."Hem fet alguns canvis força grans a la moto per la cursa de dos i em vaig sentir una millora immediatament. Des de les carreres des de la cinquena fila de la graella no és fàcil - especialment quan la competència és tan dura. Per empitjorar les coses, el Mercat de vores altes just al davant de mi des del principi i ell i la seva moto em va colpejar i em va obligar fora de la pista i en la grava. Em vaig recuperar, es va reincorporar a l'acció i després va passar la resta de la carrera de posar-se al dia. Un cop més, jo estava corrent els temps de volta molt bons, però no poden avançar tant com m'hagués agradat a causa de la meva posició a la graella. "Paul Denning - Director de l'equip:"Per a Juan, l'important aquest cap de setmana va ser per a reconstruir la seva força física i la seva confiança. Tot i que el dia no va anar a la pla - resultats savi - va posar 48 voltes en el seu haver i va fer bones millores. Ell va tenir la desgràcia de ser noquejat fora de la pista en la segona cursa, però es va recuperar i va ser llepant bé al final de la cursa."Lleó, va mostrar avui un enorme potencial - especialment en la segona cursa. Sense l'accident, estic segur d'un mínim de la part superior i cinc anys era a les cartes - els temps de volta ho demostren. L'accident va ser lamentable, però ens vam quedar impressionats amb el seu compromís de recollir la moto de la grava i iniciar immediatament la càrrega de nou."Tenim dos dies de proves que vénen a Aragó i que proporcionarà a John amb més quilòmetres, el que serà bo per al seu retorn i li servirà de molt quan córrer allà una setmana més tard. Ell, Lleó i l'equip seguirà treballant dur, seguir aprenent i seguir tractant d'obtenir el FIXI Crescent Suzuki competir amb els pilots més ràpids -. Que és on creiem que podem ser "Misano Adriatico - ENI FIM Superbike World Championship - Cursa 1:1. Max Biaggi (Aprilia), 38'58 471: 2. Carles Checa (Ducati) 38'58 776: 3. Davide Giugliano (Ducati) 39'02 974: 4. Tom Sykes (Kawasaki) 39'07 329: 5. Jonathan Rea (Honda), 39'10 098: 10. Leon Camier (FIXI CRESECNT Suzuki) 39'16 832: 17. John Hopkins (FIXI Crescent Suzuki) 39'30 373:Misano Adriatico - ENI FIM Superbike World Championship - Cursa 2:1. Biaggi 39'01 869 2. Rea 39'07 224: 3. Leon Haslam (BMW) 39'07 600: 4. Marco Melandri (BMW) 39'08 873: 5. Ayrton Badovini (BMW) 39'09 790: 14. John Hopkins (FIXI Crescent Suzuki) 39'53 750: 15. Leon Camier (FIXI CRESECNT Suzuki) 39'57 371:Classificació del Campionat del Món:1. Biaggi 210,5: 2. Rea 172: 3. Sykes 164,5: 4. Melandri 155.5: 5. Txeca 150,5 13. Leon Camier (FIXI CRESECNT SUZUKI) 49,5: 21. John Hopkins (FIXI Crescent Suzuki) 10: