Què estàs cercant?
  2. Notícies
  4. Segunda pole consecutiva per Marc Márquez

Segunda pole consecutiva per Marc Márquez

El pilot CatalunyaCaixa sortirà demà des de la primera posició al Gran Premi de Portugal
Marc Márquez no afluixa. El pilot CatalunyaCaixa ha aconseguit avui al Circuit d'Estoril la seva segona 'pole' consecutiva, la novena a Moto2 i la 23 º de la seva carrera esportiva. Amb un registre de 1'40 934, nou rècord de Moto2 sobre el circuit d'Estoril després de superar l'anterior millor temps, en possessió de Stefan Bradl (1'41 591, 2011), el de Cervera ha aconseguit la primera posició en la sessió classificatòria i demà sortirà al capdavant de la graella de sortida al Gran Premi de Portugal.
El pilot CatalunyaCaixa ha dominat amb mà de ferro la segona jornada d'entrenaments pertanyents a la tercera prova de la temporada. Al matí, i durant la tercera sessió de lliures, Márquez ja es va adjudicar el millor temps parant el crono en els 1'41 041, després d'haver disputat 19 voltes. I a la sessió cronometrada, Márquez ha continuat amb el seu domini dictatorial, liderant la sessió des que el de CX completés la seva quarta volta. A velocitat de creuer, el pilot CatalunyaCaixa ha anat polvoritzant els seus registres, fins a l'última volta, en què ha aconseguit congelar el cronòmetre en l'espectacular 1'40 934.
Demà, Márquez disputarà la seva tercera cursa de la temporada (11,20 hores; 12,20 hora espanyola peninsular) i per tercera vegada consecutiva, el pilot CatalunyaCaixa tornarà a ocupar la primera fila de la graella de sortida, al costat de Thomas Luthi i Scott Redding.
Marc Márquez, pilot CatalunyaCaixa, 'pole', temps: 1'40 934, 39 voltes:
"Tenia ganes d'anar ràpid en aquest circuit, perquè a Estoril sempre és complicat aconseguir-ho. Però des del principi ja ens hem trobat bé sobre la moto, amb una posada a punt de base bona, i poc a poc hem anat millorant. Demà encara hem de provar alguna cosa en el warm-up, però és clar que estem contents. Haurem de mantenir la calma, perquè la carrera és el més important, és on ens juguem punts per al campionat. Estem preparats per lluitar per la victòria. Tenim una bona base, a partir d'aquí, intentarem fer una bona sortida i veurem com va la carrera, ràpida o lenta, o si hi ha algun grup de referència. Nosaltres intentarem donar el cent per cent ia veure si podem arribar a les últimes voltes lluitant per la victòria. "