Què estàs cercant?
  2. Notícies
  4. Rea guanya la tercera cursa de la temporada

Rea guanya la tercera cursa de la temporada

Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team) ha aconseguit la seva tercera victòria consecutiva amb la Ninja ZX-10RR aquesta temporada sortint des de la pole position al Circuit Internacional de Chang.

Tom Sykes va tenir un reeixit final de carrera aconseguint la tercera posició en la cursa de 20 voltes i anotant el seu segon podi del Campionat del Món de WorldSBK FIM de l'any.

Des del principi de la primera cursa tailandesa, en plena tarda, el guanyador de la Superpole Jonathan Rea estava decidit, aconseguint una clara bretxa ja en la primera volta del circuit de 4.554km. Va acabar amb 6.279 segons d'avantatge sobre el segon classificat, Chaz Davies. Rea va marcar voltes de 1'33, un ritme que cap dels seus rivals podia igualar a les condicions caloroses i humides del circuit tailandès.

Rea també va aconseguir un nou rècord durant la carrera després de ja haver-ho aconseguit també durant la Superpole. Va marcar el rècord de tornada a 1'33.436 en la volta cinc i en la Superpole havia fet un 1'32.957 amb pneumàtics de carrera ja que no hi havia pneumàtics de qualificació disponibles en aquesta cita.

Sykes, que va ser tercer en les tres primeres voltes de la cursa inaugural, no va poder mantenir la seva posició inicial i va caure a la quarta posició durant algun temps però va utilitzar tota la seva experiència i velocitat en les últimes voltes per atacar Marco Melandri pel tercer lloc del calaix, anotant 16 valuosos punts.

En el campionat de pilots Rea va per davant de Davies amb 15 punts d'avantatge amb una altra carrera per disputar encara aquest cap de setmana. Sykes és tercer a la classificació després de tres carreres, amb 42 punts.

La segona cursa del cap de setmana està programada a les 16: 00h del diumenge 12 de març.

Jonathan Rea (Pilot del Kawasaki Racing Team): "No sabia quin seria el meu ritme. Sé que era prou ràpid per lluitar per la victòria, però quan vaig veure que tenia una diferència de 0,4 segons en la primera volta vaig decidir tractar de mantenir l'avantatge i concentrar-me en tirar fort. Tan aviat com vaig veure que tenia un segon d'avantatge sabia que no anava a estar en el joc dels pilots que tenia per darrere, així que només vaig establir el meu propi ritme. el meu ritme ha estat d'1 ' 33 i honestament he comès un parell d'errors en algunes voltes i tot i així seguia en 1'33s. Me les vaig arreglar per mantenir aquest ritme i no tractar d'empènyer massa. Estic molt content amb aquesta carrera "

Tom Sykes (Pilot del Kawasaki Racing Team): "He tingut algunes limitacions al principi de la carrera amb els frens. No podia frenar fort i això m'ha perjudicat en els revolts. Tot i així vaig ser capaç de mantenir un ritme constant i aconseguir avançar a marc al final de la cursa. Ha estat agradable pujar al podi, la llàstima va ser el començament de la carrera on ens faltava ritme. Seguirem treballant i intentarem millorar aquest aspecte per a demà. Vaig estar empenyent i finalment a tres voltes de la bandera de quadres vaig canviar l'entrada en alguns revolts i vaig tractar d'utilitzar de la millor manera el pneumàtic. Crec que al final vam fer una bona feina. "