2. Notícies
  4. REVA I SYKES DE NOU EN EL PODI DE MISANO

REVA I SYKES DE NOU EN EL PODI DE MISANO

Misano SBK cusa 2

Jonathan Reva i Tom Sykes acaben de nou en el podi de WorldSBK de Misano, amb Jonathan segon i Tom tercer. En el campionat segueixen 1-2 amb 50 punts entre ells després de l'intens setè cap de setmana de la temporada.

Sota les noves regles del campionat en l'assignació de les posicions de la graella per a la carrera dos, el guanyador de la primera carrera Sykes i Reva que va acabar ahir tercer, van haver de sortir avui des de la novena i setena posició respectivament. Els pilots del KRT van avançar posicions amb determinació en les primeres corbes, arribant en la primera volta a posar-se Tom tercer i Jonathan quart.

En les primeres posicions estaven Xavi Fores i Jordi Torres però al final cap d'ells acabaria la carrera, ha estat el pilot local Marco Melandri qui ha aconseguit la victòria. Només 12 pilots s'han classificat avui mentre que altres 7 no han aconseguit arribar al final de la carrera.
Amb Torres retirat Reva ha aconseguit 20 punts amb la seva segona posició després de passar a Sykes en la volta 15, però no ha estat capaç d'arribar prou aprop de Melandri com per intentar lluitar per la victòria. Sykes ha acabat molt prop del seu company d'equip al final de la carrera de 21 voltes, amb els tres primers pilots a només 1.285 segons.

Reva lidera el campionat passant ja l'hemisferi de la temporada després d'aquesta ronda amb 296 punts mentre que Sykes té 246. Chaz Davies no ha pogut competir en segona carrera de Misano WorldSBK després de sofrir una lesió en la primera carrera d'ahir i ara està a 61 punts per darrere de Tom.
Acabat el cap de setmana de Misano, el campionat es dirigeix cap al circuit de Llacuna Seca a Estats Units per a la vuitena ronda del campionat, amb carreres el dissabte 8 i el diumenge 9 de juliol.

DECLARACIONS:
Jonathan Reva (Pilot del Kawasaki Racing Team): "Estic molt satisfet amb els resultats d'avui, però desafortunadament no vam poder lluitar per la victòria perquè vaig sentir que estàvem lluitant però no em sentia còmode amb el pneumàtic posterior. Tenia molta vibració i chatter. No ha estat fàcil. Em vaig concentrar a tractar de passar a Tom durant diverses voltes i quan ho vaig fer vaig tractar d'arribar a Torres però per desgràcia per a ell, va tenir un problema i no va poder acabar. Hem d'estar molt satisfets amb el resultat i tornar al box ara per entendre exactament que ha passat avui. La moto d'ahir la notava molt millor però la posada a punt era pràcticament la mateixa. En la classificació del campionat estem en una bona posició i això és important. Desitjo a Chaz Davies una ràpida recuperació de la seva lesió ".

Tom Sykes (Pilot del Kawasaki Racing Team):  "Bàsicament esperava més des del principi de la carrera. He fet una bona sortida i he fet alguns bons avançaments al principi però per desgràcia he pogut treure el millor dels pneumàtics o de la moto. Les primeres cinc voltes em van deixar fora de tota possibilitat de guanyar la carrera. A part d'això, cap al final vam tenir bona velocitat però com li vaig explicar als nois de l'equip, la meva moto es va mantenir constant però no va ser suficient al principi. Crec que realment les primeres voltes van afectar al resultat de la carrera quan no hi havia manera de desafiar a Jordi Torres i Xavi Fores. Hem de  treballar per a Laguna. Em sap greu per Chaz Davies i tot el que puc fer és desitjar-li una ràpida recuperació. Els punts s'estan obrint per darrere nostre i tant Jonathan com jo ens enportem un bon grapat aquest cap de setmana ".