Què estàs cercant?
  2. Notícies
  4. Hat-trick de podis per a Rea a Mandalika

Hat-trick de podis per a Rea a Mandalika

Jonathan Rea torna a completar un triplet de podis a la penúltima ronda del campionat WorldSBK al circuit urbà internacional de Mandalika , Indonèsia.

La penúltima cita de la temporada 2022 del Campionat Mundial de Superbikes no va començar de la millor manera per als pilots, ja que la pista de Mandalika , recentment repavimentada, estava bruta i polsosa a causa de la manca d'acció recent, cosa que va significar que l'FP1 es convertís en un autèntic desafiament per a tothom. Tot i això, per a la FP2 l'adherència ja havia millorat considerablement, cosa que va permetre a Jonathan Rea pujar fins al quart lloc a la general, demostrant una vegada més tant el seu bon ritme com la seva experiència.

Per la seva banda, Alex Lowes va aprofitar per concentrar-se en la configuració de la moto a les dues sessions, marcant l'onzè millor temps de tornada, tot i no aconseguir una última volta ràpida al final de la FP2.

A la sessió de qualificació de dissabte, Rea va obtenir el segon lloc de la graella, i Alex Lowes , el quart. El pilot nord-irlandès es va poder mantenir a prop de Toprak Razgatlioglu durant les primeres voltes però, a mesura que va anar avançant la carrera, l'agafada del pneumàtic del darrere va anar disminuint fins que va ser depassat per Álvaro Bautista. Finalment, Rea va acabar en tercera posició.

Lowes no va tenir un bon inici i no va poder evitar sortir de la pista en un moment donat. Tot i això, tenia el ritme i la capacitat per avançar i tornar a col·locar-se en una posició sòlida. Al final de la cursa, es trobava al novè lloc.

Diumenge, Rea va obtenir el seu millor resultat individual del cap de setmana amb el segon lloc a la cursa SuperPole matutina de deu voltes, a només 0,586 segons del guanyador de la cursa, Toprak Razgatlioglu .

L'última carrera del cap de setmana va tenir com a principals protagonistes els líders del campionat. Al final de la cursa, Álvaro Bautista, segon classificat, va aconseguir finalment el títol de nou campió del món aquesta temporada 2022. Enhorabona, Álvaro!

Rea, per la seva banda, es va acostar a la lluita per la victòria en un moment, però finalment no va poder avançar prou. No obstant, va celebrar el seu podi número 200 per a Kawasaki, registrant 242 podis en total a WorldSBK .

Lowes va ser setè a la cursa Superpole i, en un intent per millorar les seves perspectives a la segona cursa de diumenge, es va realitzar un petit canvi en la configuració de la seva moto. Finalment, no va anar tan bé com esperaven, i Àlex va acabar en novena posició.

En la classificació general del campionat, Rea és tercer a la general i Lowes , sisè. Ara, només queda esperar la ronda final, que se celebrarà el cap de setmana que ve a Phillip Island, Austràlia.