Què estàs cercant?
  2. Notícies
  4. Guintoli a prop del podi per a Pata Yamaha a Phillip Island, en la segona carrera

L'equip de SBK Pata Yamaha Oficial, amb Sylvain Guintoli al capdavant va finalitzar el seu primer cap de semana en el FIM Mundial de Superbikes MOTUL a menys de tres segons del guanyador amb un cinquè lloc a la carrera del diumenge en el Circuito
Un començament sòlid de Guintoli circulant amb ritme constant, li va fer mantenir la setena posisció i contactant darrere del grup de cap en la primera meitat de les carreres. La seva capacitat de preservar la vida dels pneumàtics en el seu YZF-R1 va permetre al francès agafar el ritme de Davide Giugliano i Tom Sikes amb vuit voltes per al final, fins a avançant-los i agafar la cinquena posició en la volta 15. Mantenint-se ferm en la roda del darrere de Nicky Hayden per a les voltes següents, Guintoli va consolidar la posició fins a la línia de meta, recollint onze punts que el col·loquen cinquè en la classificació després de la primera ronda del campionat de 2016. A causa d'un accident en el Warm-up, Lowes es va veure obligat a utilitzar la seva segona YZF-R1 per a l'esdeveniment principal. Un bon començament va col·locar el pilot britànic en el quart lloc en la primera volta. No obstant això, un petit problema tècnic en la màquina li va impedir la realització del potencial demostrat al llarg de l'última part del cap de setmana. Després d'un cop amb Lukey Heights, Lowes es va deixar caure al 21 en el tancament de la primera volta, però immediatament va començar la seva lluita de nou. Un exercici professional va fer que recuperés set posicions, però amb la diferència massa gran per mellar encara més, va concloure el cap de setmana amb un lloc 14 i va obtenir dos punts en el campionat. EL Pata Yamaha WorldSBK oficial de l'equip avaluarà les dades i l'experiència adquirida a partir del seu cap de setmana de debut, i ja es prepara per a la segona ronda, en el Circuit Internacional Chang a Tailàndia en tan sols dues setmanes.