Què estàs cercant?
  2. Notícies
  4. Camier torna amb un meritori setè lloc

Camier torna amb un meritori setè lloc

De Fixi Crescent Suzuki Leon Camier ha completat una volta increïble de la lesió terrible que va patir fa dues setmanes per gravar dos resultats entre els primers nou en eni FIM Superbike curses del Campionat del Món d'avui a Assen.
Camier guardat el bon vi fins a la segona cursa, on va obtenir un gran començament del 18 a la graella per estar en el lloc 11 al final de la primera volta. Va seguir avançant pel camp mentre perseguia al seu company d'equip Jules Cluzel, abans que la parella es va involucrar en una batalla entre equips a través de la part mitjana de la carrera. Camier i Cluzel llocs canviats diverses vegades a mesura que s'empenyien pel setè lloc, abans de Camier va poder més que el seu company d'equip i es va aferrar a aquest lloc per a la resta de la cursa. Desafortunadament per Cluzel no podia qüestionar l'anglès una altra vegada, perquè una fallada del sistema electrònic de l'accelerador va portar a retirar-se en la volta-16. Camier ja havia mostrat enorme determinació en la primera cursa, ja que ell també té una bona sortida i estava en 12 pel final de la primera volta. De nou va fer el seu camí a través del camp abans de involucrar-se amb l'ex campió mundial Carles Checa. El pilot de Suzuki Fixi al sistema Yoshimura potència, va fer una passada valent i ràpida a l'interior de l'espanyol a través d'un gir a l'esquerra - amb la seva lesió al genoll fermament col · locada a l'asfalt. Camier es va mantenir en el seu lloc durant la resta de la cursa i va portar a casa en bicicleta al novè. Cluzel tenia sentiments oposats a la tarda mentre mirava com assegurar un parell de resultats entre els primers vuit davant el destí es va ocupar de la seva mà en la segona cursa. Cluzel va produir un passeig impressionant en la primera cursa per prendre el vuitè lloc en el pavelló. Va fer una bona sortida des de la 10a a la graella i consolidar la seva posició amb algunes voltes consistents que el van veure córrer a un ritme fort. A la segona cursa de nou es veia fort com ell va lluitar amb Camier, però el seu cap de setmana va arribar a la seva fi prematura quan la seva moto s'ha parat a la pista i no va poder continuar. Les dues races d'avui en dia es van celebrar en el brillant sol amb temperatures de la pista pujant a 23 ° C, una gran diferència dels dos dies de pràctica. Tom Sykes en una Kawasaki va ser molt dominant en la primera cursa, ja que va guanyar per gairebé nou segons. La segona cursa va veure d'Aprilia Eugene Laverty prendre el botí i el seu company d'equip Sylvain Guintoli va mantenir la seva avantatge en el campionat, després que va prendre un tercer i sisè lloc. Fixi Crescent Suzuki ara tornarà al taller a Anglaterra, abans d'anar a Monza a Itàlia per a la quarta ronda de la temporada el diumenge 12 de maig. Leon Camier: "Estic molt content tenint en compte la forma en què tot s'ha anat aquest cap de setmana. A la primera cursa hem canviat la configuració dramàtica de l'escalfament i la juguem, però després en la segona cursa hem canviat molt de nou, però aquest cop ens va fer sentir més com la moto que estic acostumat. Jo sentia que tenia el ritme per córrer cap al front i jo estava fent algunes grans passos en la segona carrera i després vaig quedar atrapat amb Jules i realment em lluitat. Em frustrava perquè vaig pensar que podria haver arribat al grup de davant, però hem perdut una mica i després em trobava en una mena de cursa de la meva. Si pogués haver arribat al grup per davant crec que m'he sentit còmode i probablement té un bon resultat. En general estic feliç, tot i que al final de la cursa de la cama i el cos se sentien com si estiguessin en bits, només estava content d'acabar les dues carreres ". Jules Cluzel: "Estic content amb la primera carrera perquè teníem un pla i intentem millorar i entendre l'entorn en bicicleta per a mi millor. Intentem treballar més en la moto aquesta tarda i vam fer alguns canvis, però per a mi això no va funcionar i va fer les coses se senten pitjor, així que tractem de fer tot el possible per acabar bé. Jo era al vuitè, però vam tenir un problema electrònic i va haver de parar. Aquesta és una mala cosa, perquè aquest no és el meu circuit favorit i vam tenir un problema que significava que no podia acabar, però al final sabem que era possible marcar dos resultats entre els primers vuit. Aquesta és una carrera i encara que intentaré meu millor esforç en la pròxima carrera ". Paul Denning - Director d'Equip: "Tot l'equip Fixi Crescent Suzuki està molt orgullós de Lleó avui. Setè i novè no són els seus resultats objectius, però si tenim en compte que va ser fa dues setmanes i la condició física de la cama, només per seure a la moto era impressionant i la cursa a aquest nivell era realment increïble! Va afegir que la lesió era una molt mala sort a faltar la totalitat de l'única sessió de classificació en sec, i per tant falten les voltes extra i el temps de posada a punt en la Superpole, el que significava que havia de començar pel final de la graella. El resultat d'avui és un bon auguri per quan ell està en plena forma i que pot tenir una fi adequat, obtenir el dret de bicicletes per les carreres i li permet desafiar el grup davanter. "Juliol ha fet un treball impressionant, aquesta pista és físicament molt difícil en una Superbike i honestament va lluitar per deixar la moto prou estable i predictible per a ell al llarg de dissabte. L'equip va aconseguir millorar una mica per la cursa dia de la bicicleta i Jules no es mereixia el fracàs - el seu primer DNF de la temporada. Estem cada vegada més a prop de trobar un lloc per a ell, hem de recordar que això és només el seu tercer esdeveniment de Superbikes i la seva expectativa és molt alta, per la que farem tot el possible per donar-li una moto que es pot realitzar en bé a Monza . " Assen - eni FIM Superbike - Race One: 1. Tom Sykes (Kawasaki) 1'35 893: 2. Jonathan Rea (Honda) 8.786: 3. Sylvain Guintoli (Aprilia) 8.792: 4. Eugene Laverty (Aprilia) 9.225: 5. Loris Baz (Kawasaki) 14.231: 8. Jules Cluzel (Fixi MITJA LLUNA SUZUKI) 24.751: 9. LEON Camier (Fixi MITJA LLUNA SUZUKI) 30.311: Assen - eni FIM Superbike - Race Two: 1. Laverty 1'38 085, 2. Sykes 0.089: 3. Baz 5.848: 4. Rea 5.890: 5. Chaz Davies (BMW) 7.359: 7. LEON Camier (Fixi MITJA LLUNA SUZUKI) 21.095: DNF. Jules Cluzel (Fixi MITJA LLUNA SUZUKI): Classificació del Campionat: 1. Guintoli 111: 2. Laverty 83: 3. Davies 83: 4. Sykes 83: 5. Rea 63: 9. Jules Cluzel (Fixi MITJA LLUNA SUZUKI) 41: 11. LEON Camier (Fixi MITJA LLUNA SUZUKI) 30: