Què estàs cercant?
  1. Home
  2. Notícies
  3. Racing
  4. Vuitena victoria en Sachsenring per a Marc Marquez i quart podi per al Repsol Honda Team aquesta temporada

Gran premi de Sachsenring

Marc Marquez va obtenir la seva segona victòria de 2017 i la seva vuitena consecutiva en el circuit de Sachsenring després de sortir des de la pole position, amb el seu company d'equip Dani Pedrosa unint-se a ell en el podi per completar el quart podi doble (Austin, Jerez, Catalunya i Sachsenring) de l'equip Repsol Honda en nou carreres.
Marc i Dani es van distanciar des del principi, entrant en la primera corba en primer i segon lloc, respectivament. En la volta cinc, Jonas Folger va passar a Dani, i va superar a Marc en la següent volta.  Marc va tornar al capdavant de la cursa en la volta 11 i va seguir per aconseguir una victòria transcendental que li va valer la primera posició en el Campionat abans de les vacances d'estiu. Marc va dedicar el seu 31ª victòria de MotoGP (el mateix resultat que Eddie Lawson) a Nicky Hayden, mort al maig.
Després del seu cinquè podi d'aquest any, Dani es troba en el cinquè lloc en la classificació del Campionat, després d'haver reduït el seu avantatge a només 26 punts.
El Repsol Honda Team tornarà a la pista per a una prova de dos dies en Brno el 17 i 18 de juliol.

Marc Marquez  93
"Estic molt molt feliç. Sabia abans del cap de setmana que est era un moment important en el Campionat i que Sachsenring és un circuit important per a nosaltres. Era el lloc per arriscar si era necessari i tractar de guanyar. Així que estic content d'haver aconseguit aquests 25 punts i l'avantatge en el Campionat abans de les vacances d'estiu. Vull dedicar aquesta victòria a Nicky (Hayden) i a la seva família. M'ho havia promès a mi mateix després del seu incident perquè vam tenir alguns moments molt bons junts i era un amic. La carrera va ser molt lluitada. Honestament, abans de començar vaig pensar que hauria de lluitar amb Dani, però en realitat hi havia també un altre oponent molt ràpid. Em va sorprendre al principi veure a Jonas allí, i vaig pensar que ell podria romandre en el mig amb els altres pilots, un rival molt dur! El Campionat està molt apretat amb quatre corredors en 10 punts i amb Dani també no gaire lluny. Tot està obert, per la qual cosa anem a mantenir la mateixa mentalitat, la mateixa positividad i el treball dur. Ara tenim uns dies de vacances, però no massa per estar llest per a la prova de Brno! "

Dani Pedrosa  26
"Estic bastant content amb aquest podi. Hem treballat molt bé aquest cap de setmana, tractant de controlar cada situació. En la carrera em vaig sentir molt fort en les primeres voltes i vaig poder quedar-me prop de Marc. Llavors vaig començar a perdre grip en el pneumàtic posterior, però vaig pensar 'bé, no hi ha problema; serà una carrera llarga i és normal perdre una mica de grip. "Però quan Jonas em va passar, vaig tractar de seguir-ho i no vaig poder mantenir el contacte. Vaig tractar de pilotar fort, però quan vaig sentir que el pneumàtic estava derrapant massa em vaig conformar amb el podi. Jo esperava ser una mica més fort, però en general ha estat un resultat positiu, ja que hem agafat un bon grapat de punts per al Campionat. Em sento bé, tenim dos dies per provar durant l'estiu, i treballarem a les àrees que sabem que hem de millorar, especialment per fer que els pneumàtics funcionin bé, sense importar les condicions, per ser més consistents en la segona part del campionat."