Què estàs cercant?
  2. Notícies
  4. Honda aconsegueix el títol de constructors a Malasia. El de pilots es decidirà a València.

Gran premi de Malasia

Amb el temps típic de Malàisia, el sol que havia brillat fins a mitja hora abans de l'inici de la cursa de MotoGP va ser reemplaçat per una forta tempesta que no va durar molt de temps però va deixar la pista completament xopa.

Marc Márquez, amb un pneumàtic davanter per pluja de Michelin i un posterior mitja, va fer una sortida fantàstica des de la tercera línia i va completar la primera volta en el tercer lloc. Va ser superat per Andrea Dovizioso en la cinquena volta, i quan es va adonar que no podia igualar el ritme dels tres favorits, es va conformar amb la quarta posició que, combinada amb els èxits de Dani Pedrosa i Cal Crutchlow aquesta temporada, li va valer a Honda Títol de MotoGP Constructor 2017. va ser la corona número 23 del fabricant en la història, i la sisena de les últimes set temporades.

Amb Dovizioso guanyant la cursa davant de Jorge Lorenzo i Johan Zarco, Marc arribarà al final de la temporada a València liderant la classificació per 21 punts sobre l'italià.

Pedrosa, que havia estat el pilot més ràpid en les condicions seques de dissabte, no era l'home més feliç quan la pluja va començar a ploure, però una configuració completament diferent preparada pel seu equip i la decisió d'usar un pneumàtic del darrere tou li va permetre aconseguir un cinquè lloc, just darrere del seu company d'equip.