2. Notícies
  3. Novetats
  4. Poles i cares conegudes es llueixen en el WCR

Poles i cares conegudes es llueixen en el WCR

El primer campionat mundial de motociclisme femení (FIM Women’s Circuit Racing World Championship) ha debutat aquest cap de setmana amb un exitós rendiment d'Ana Carrasco.

Puig anunciava divendres passat el seu recent estrenat patrocini a l’equip Evan Bros Racing Yamaha Team, del qual Ana Carrasco (#22) és pilot. Amb la recent emoció i els nervis d’aquesta primera cursa, Carrasco va aconseguir pujar al segon esglaó del podi dissabte i es va quedar, després d’una llarga lluita, en el tercer lloc diumenge a la cursa.

Encara els queden unes quantes curses per disputar, però segur que la pilot murciana estarà encara celebrant els seus èxits en cursa, així com també el d’haver estat la pilot més ràpida al Warm Up.

Mentrestant, al WSBK, Alex Lowes (#22) va aconseguir mantenir la seva posició fent podi dissabte a la Super Pole Race. Tot i no aconseguir la pole diumenge, va estar molt a prop durant tota la cursa i va sumar punts i es manté quart a la classificació general.